Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billede

The Hunger Games...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Christmas Carol.

13. december 2010 af Henrik Andersen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Christmas Carol. billede

Robert Zemeckis fortæller den gamle historie om Scrooge, der må så meget grusomt igennem, inden han får øjenene op for de gode ting i livet. Denne gang i fornem animationsform.

Den gamle nærige og altid sure Scrooge (Jim Carrey) køre hans foretning hårdt. Der er ikke meget plads til liv og glade dage i hans tilværelse. Heller ikke ved juletid. Men et år ved denne hjertevarme højtid sker der noget. Scrooge får besøg af 3 spøgelser. Fortidens spøgelse der viser hvordan Scrooge havde det som barn. Nutidens spøgelse, der viser ham hvordan hans liv er nu, og hvordan det påvirker de mennesker han omgås. Sidst med ikke mindst får Scrooge besøg af fremtidens spøgelse, der viser hvordan hans eftermæle bliver. Hvordan han vil blive husket, eller måske rettere glemt. Disse 3 besøg får den gamle forstokkede Scrooge på andre tanker, og det går pludselig op for ham, hvor vigtigt det er at vise næstekærlighed og leve livet, imens man har det. Det er aldrig for sent at rette op på sine fejl, så nu får Scrooge for alvor travlt.

Robert Zemeckis har før lavet film der er blevet indspillet med skuespillere og bagefter computeranimeret efter skuespillernes bevægelser og replikker. Scrooge er til dato den bedste af slagsen, og dens realistiske animation får til tider det hele til at fremstå meget realistisk og i flere scener rigtigt uhyggeligt. Mange scener er mørke og dystre og flere af historiens spøgelser er bestemt ikke for de mindste i familien. Filmen er da også tilladt for børn over 11 år, hvilket også er helt ok, og noget man bør huske på inden man smækker den i afspilleren til en omgang familiehygge.
Jim Carrey og de andre skuespillere gør det godt, og det er bestemt også deres skyld at filmen fungere i sidste ende. Om man kan lide stilen eller ej, så kommer man ikke uden om at det er forbandet godt lavet. A Christmas Carol blev i biograferne vist i en 3D version, hvilket så ganske hæderligt ud. DVD udgaven er ikke i 3D, men det gør heller ikke så meget, da det ikke føre noget væsenligt til oplevelsen og intet til historien.
Er man fan af Charles Dickens fantastiske historie bør man også se dtte nyeste bud på en moderne fortolkning af en klassiker.

Ekstramateriale.

Der er forskelligt ekstramateriale på denne DVD udgivelse. Noget bedre end andet. Programmet: Capturing Dickens beretter om tilblivelsen af filmen og den proces skuespillerne måtte igennem. Desuden er der programmet: On Set With Sammi og flere ret ligegylde slettede scener.

Samlet karakter for ekstramaterialet bliver 2 ud af 6 mulige stjerner.

A Christmas Carol kan ses i sit oprindelige Cinema Scope format og lyden er Dolby Digital 5.1. Overførslen er flot, og selv de mørke scener står skarpt og flot.

A Christmas Carol er venligst stillet til rådighed af Walt Disney Studios Home Entertainment.

Titel: The Christmas Carol.
Original Titel: The Christmas Carol.
Premieredato: 9. november 2010
Instruktør: Robert Zemeckis.
Skuespillere: Jim Carrey, Gary Oldman, Colin Firth, Bob Hoskins, Robin Wright Penn, Cary Elwes.
Spilletid: 92 min.
Selskab: Disney. 2009.
Genre: Fantasi

banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...