Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billede

The Hunger Games...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Defenders sæson 1

4. marts 2015 af Teddy Tofte

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Defenders sæson 1 billede

Skru ikke forventningerne alt for højt op, og så kan det tænkes, at du vil more dig i Belushis og O’Connells selskab.

Med ”The Defenders” får vi en ny retssalsserie med Jim Belushi (”According to Jim”) og Jerry O’Connell (”Joe’s Apartment”) som Nick Morelli og Pete Kaczmarek, et par højprofileret forsvarsadvokater, som forsøger at score kassen i syndens by, Las Vegas. De er klar til at tage imod alle slags sager, og det ser ud, som om Las Vegas har netop alle slags sager at byde på. Nedværdige, utroværdige, overdådige og direkte bizarre sager lander på forsvarsadvokaternes skriveborde. Men nu er der jo mange retssalsserier på fjernsynsskærmen, og det har der altid været, så disse sager er ikke med til at gøre ”The Defenders” unik på nogen som helst måde. Under alt det bizarre og syndige finder vi kun en ganske almindelige retssalsserie som alle de andre.

Selvom både Morelli og Kaczmarek er født og opvokset i Las Vegas, ser de byen på vidt forskellige måder. Kaczmarek elsker glitteren og glamouren og The Strips scoremuligheder, mens Morelli blot forsøger at redde sit ægteskab på alle de forkerte måder. Udenfor retssalen er de begge ustabile, men indenfor er de begge retfærdighedssøgere – eller noget i den retning.

Seriens kreative team har taget den underlige beslutning at starte serien med en ganske almindelig, og ikke særlig Vegas-agtig, sag, som burde høre hjemme i afsnit tre eller afsnit fire. Pilotafsnittet ville passe bedre ind i serien, efter vi er blevet overbevist om, at Morelli og Kaczmarek kan løse excentriske og sexede Vegas-sager. Så kunne de have skiftet gear og vise os, at makkerparret er lige så god til at løse legitime sager med deres sædvanlige retssalstaktikker. Den store sag i pilotafsnittet kunne lige så godt have været med i en serie som ”Forsvarerne” eller ”Boston Legal” eller ”The Good Wife”.

Men det må siges, at ”The Defenders” har et godt forhold til sine karakterer, som hjælper dig, når vi nu starter serien med en så ubemærkelsesværdig sag som den, vi ser i pilotafsnittet. Serien har brug for at tage imod flere komiske inputs, for det retsmæssige ville være mere interessant at se på, hvis vi ikke skulle tage det så alvorligt og bare kunne acceptere alt det sjove i serien. Du ser ikke ”The Defenders” for dens nuancerede afbildning af retssystemet. Nej, du vil se ”The Defenders” på grund af de to hovedrolleindehavere, som startede deres karriere med humor. Både Belushi og O’Connell er sjove og karismatiske, og de har begge været inde over det dramatiske skuespil, men er kommet tilbage til deres komiske rødder.

Uanset hvad du mener om de to – O’Connell har altid irriteret mig og ikke været særlig sjov, men han har skam sin fanskare – så er de begge to meget elskværdige i serien. O’Connell spiller i princippet stadig en overvokset teenagedreng, men historien og dialogen virker til at passe bedre til hans personlighed end så mange andre af hans tidligere projekter. Og Belushi er solid i rollen som Morelli. Han er bombastisk i de scener, som foregår i retssalene, og er sympatisk i sine sentimentale øjeblikke.

For at opsummere: Jim Belushi er god i ”The Defenders”, og Jerry O’Connell får dig ikke lyst til at se bort og skære tænder i frustration.

Nu må du endelig ikke tro, at ”The Defenders” er særlig god, men serien er god til tidsfordriv. Hvis du forventer, at serien er forfærdelig, vil den være bedre, end du regner med. Hvis du ser serien med neutrale forventninger, vil serien også indfri det. Alt i alt er det en serie, som du ser en enkelt gang, og det er nok også det.

Episoder i alt: 18 stk. Antal DVD: 5 stk.

Ekstramateriale: 4 stjerner. Meget af ekstramaterialet er sparsomt og typisk for en DVD-udgivelse, men de sjove fraklip er altid velkommen og sjove at se på.

”The Opening Statement.”

”Deleted Scenes.” Fraklippede scener, som ikke kom med i serien.

“Set Tour With The Cast.” Kom med på en guided tur og se, hvor serien bliver filmet.

“Gag Reel.” Sjove fraklip. Det er altid sjovt at se.

“Casting The Defenders.” Hvordan skuespillernes fik deres roller.

"Commentaries." På diverse episoder.

“Network On-Air Promos.” Som bare er trailers.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Fox-Paramount.

Titel: The Defenders
Original Titel: The Defenders
Premieredato: 5. februar 2015
Instruktør: Kevin Kennedy, Niels Mueller
Skuespillere: James Belushi, Jerry O'Connell, Jurnee Smollett-Bell, Tanya Fischer, Teddy Sears
Spilletid: 749 min.
Selskab: Paramount, CBS, 2010
Genre: Drama , Humor , Krimibanner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...