Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Oscar 2021
Dansk Spillefilm...
Robertprisen 2021
Omfattende Udvid...
Bag Skyerne – Nå...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Spiral: From The...
Spiral: From The Legacy Of Saw billede

The High Note
Sjæl
I Krig Med Morfar


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

The Endless

18. august 2018 af Nikolaj Sonqvist

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Endless billede

Heldigvis har filmen en ende.

Et årti efter at være undsluppet UFO-dødskulten som de voksede op i, beslutter de to brødre Justin og Aaron at vende tilbage for dels at forstå deres barndom, men også at forstå de mennesker, som fortsat lever der. Brødrene håber på en afslutning, en rensning af barndomssindet og svar på de mange uforløste spørgsmål. Men selvom de kun ville være der én nat, begynder de pludselig at genoverveje kultens overbevisninger, da de konfronteres med uforklarlige fænomener omkring lejren. Måske er kulten og dens medlemmer slet ikke så tossede alligevel…

The Endless er skrevet og instrueret af makkerparret Justin Benson og Aaron Moorhead og de spiller såmænd også selv hovedrollerne i filmen her. Selvom det er deres fjerde produktion sammen, så bærer The Endless desværre præg af mangel på kvalitet – det hænger formodentlig sammen med at makkerparret vælger at instruere samtidigt med at spille, men også at deres skuespil desværre ikke er noget at råbe hurra for.

Det første der falder igennem i filmen er dens forsøg på (lad os kalde det) postmodernistisk klippestil, som desværre føles forceret. Den er både kontinuerlig med en til tider fragmenteret fortællestil.

Det næste som falder for øjnene er skuespillet som føles staccato. Alle kultmedlemmerne er som statuer der stirrer tomt ud i luften, og selvom filmen gerne vil antyde at de alle er freaks og wierdos, så virker det snarere komisk. Men værst er så vores to instruktør-hovedroller, der både mangler gennemslagskraft og karisma.

Til sidst er der filmens præmis, som virker, ja, dum. Hvorfor i alverden tager de to tidligere kultmedlemmer, der med møje og besvær er undsluppet kulten, tilbage til den for at mindes fortiden og besøge gamle venskaber. Det virker umotiveret og selvom de får tilsendt et videobånd, som tilspidser deres nysgerrighed til at vende tilbage, så det føles som en uholdbar motivation.

Mystikken lægger til grund for gruende seeroplevelse, men filmens skønhedsfejl gør helheden flad. Om filmen kan man kun sige, at der blev udformet et thriller/mystery koncept, der er i sagens natur ikke er særligt godt. Spændingsmomenter og specielt suspense er der rigeligt af (hvad handler det hele om? Kommer der “noget” udefra? Er kultmedlemmerne reelle?). Men præmissen er sløj og handlingen sløjere, og i sidste ende har man lige så mange spørgsmål, som da filmen begyndte.Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Universal Pictures.

Titel: The Endless
Original Titel: The Endless
Premieredato: 28. juni 2018
Instruktør: Justin Benson, Aaron Moorhead
Skuespillere: Lew Temple, Justin Benson, Aaron Moorhead, Emily Montague, Vinny Curran, Peter Cilella, Tate Ellington, Callie Hernandez, James Jordan, Kira Powell, David Lawson Jr
Spilletid: 115 min.
Selskab: Universal Pictures, 2017
Genre: Sci-Fi , Thriller


banner
Overskrift Højre Block
Spiral: From the...
Blackbird
Wrath of Man
I Krig med Morfar
Da Hitler stjal ...
Chaos Walking
Promising Young ...
Den Anden Side
Minari
Once Were Brothe...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...