Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Gift (DVD)

26. november 2001 af Jesper Hintze Vildbrad

5 stjerner Skriv en kommentar

The Gift (DVD) billede

Annie har evner, fremtiden kommer til hende i uklare glimt, og da en ung pige bliver myrdet, bliver hendes evner brugt imangel af bedre. Men morderen er der stadig, og næste offer er Annie..

I en mindre amerikansk by, i midtvesten, hvor accenten er drevent, og den ene er mere skør end den anden, prøver den unge Annie Wilson (Cate Blanchett) at få livet til at hænge sammen med sin etre børn, efter hendes mands død. Hun ernærer sig via forsikringspenge, og har en særlig evne, at kunne skimte ud i fremtiden ved hjælp af kort.
Valery Barksdale (Hilary Swank) er en fast kunde, der mishandlet af sin mand Donnie Barksdale (Keanu Reeves) søger håb vi kortene. Men Donnie brøder sig ikke om det og truer Annie om at stoppe hekserierne, hvis hun holder af sine børn...
Den ældste, Mike, har tydelig problemer med sin fars bortgang, og Annie snakker med skoleinspektøren Wayne Collins (Greg Kinnear), som foreslår selv at snakke med ham, men Annie vil selv løse problemet. Waynes kæreste Jessica kommer ind, og Annie ser pludselig et syn, Jessica, våd, nøgen og iklædt tang. En af byens skøreste, Buddy Cole, er også kunde hos Annie, han har tydelig problemer med sin far, og er tilsyneladende seksuelt mishandlet gennem hele sin barndom.
Annie tager en aften i byen med sin veninde, her møder hun Wayne og Jessica, helt tilfældigt ser hun Jessica have sex på toilettet med en mand. Samme nat forsvinder Jessica.
Efter et par dages eftersøgning søger pigens far, som er en stor forretningsmand modvilligt hjælp hos Annie Wilson. Hun ser dog ikke noget klart, men senere dukker der mere hjælpende syner op.
Jessica bliver fundet på Donnie Barkdales grund, og det hele tyder på at det er ham der er manden. Da Annie opsøger anklageren genkender hun ham som manden på toliettet der havde sex med den unge Jessica.
Så ser Annie Wilson igen ud i fremtiden, at nogen vil prøve at slå hende ihjel. Annie er det næste offer.

En spændingsmættet og begavet fortalt thriller, med masser af strålende skuespil, specielt af Cate Blanchett, Hilary Swank og Giavanni Ribisi. Soundtracket til filmen understøtter billederne sublimt, og er instruktøren Sam Raimis hidtil mest helstøbte film, hvor han uden overdrivelse, men med enkle virkemidler driver uhyggen frem. Manuskriptet er skrevet af blandt andet Billy Bob Thornton.
Der er ekstra bonus til filmen, om Sam Raimi sarbejde, og skuespillernes oplevelse af filmen og instruktøre. Deusden et nærbillede af Cate Blanchett.
Filmen er venligst stillet til rådighed af Scanbox.

Titel: The Gift (DVD)
Original Titel: The Gift (DVD)
Premieredato: 26. november 2001
Instruktør: Sam Raimi
Skuespillere: Cate Blanchett, Giovanni Ribisi, Hilary Swank, Greg Kinnear, Keanu Reeves.
Spilletid: 108 min.
Selskab: Lakeshore Entertainment/2000
Genre: Thriller
Link: http://www.scanbox.com


banner
Overskrift Højre Block
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall GuyKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...