Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023
Franske Filmmand...
Robert-Prisen 2023
Bodilprisen 2023...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den, Der Lever S...
Den, Der Lever Stille billede

John Wick: Chapt...
The Fabelmans
Livsvidner - Gud...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Good Wife - Sæson 4

22. juni 2014 af Elsebeth Frederiksen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Good Wife - Sæson 4 billede

Alicia Florrick er tilbage, sejere end nogensinde.

The Good Wife ar gået på Zulu i en del år efterhånden og det er sådan en serie jeg kan se, hvis jeg tilfældigvis tænder for tv’et og serien er på. Den er spændende, om end lidt urealistisk, når det handler om de utroligt spændende sager advokatfirmaet fører.
Aldrig en kedelig dag på kontoret i firmaet Lockhart- Gardner.
Serien følger Alicia Florrick(Juliana Margulies). Selve serien begynder med en skandale. Alicias mand Peter(Chris Noth, mest kendt for rollen som Big i Sex and the City), som er statsadvokat, kommer i fængsel for en sex og korruptionsskandale. Det gør at Alicia, som er uddannet advokat, men droppede sit job, da børnene kom, bliver nødt til at gå tilbage på arbejdsmarkedet. Hun ender i firmaet Lockhart- Gardner, som er ledet af en ligeledes sej kvinde Diane Lockhart og den flotte Will Gardner.

Serien følger Alicias kamp for at holde sit eget liv privat, efter en sexskandale, hvor det kom frem, at hendes mand havde sex med prosituerede. Hun forsøger at holde sine børn Zach og Grace ude af offentlighedens søgelys, men efterhånden som de bliver ældre og deres far kommer ud af fængslet og stiller op som statsadvokat igen, bliver det svært at holde masken og bevare privatlivet.

Sæson fire begynder med samspillet mellem den smukke dygtige advokat Kalinda og hendes mand Nick. Det viser sig at være et voldeligt misbrugsagtigt forhold hvor Kalinda, selvom hun ikke elsker han mere, ikke kan give slip. Den fortsætter også med Alicias forsøg på at støtte sin mand, som hun er separeret fra, men prøver at finde sammen med igen.
Journalisterne er ubarmhjertige i deres jagt på sensationer og prøver at grave skidt frem om Peter. Her arbejder hans rådgiver Eli Gold( Alan Cumming) hårdt for Peters image og det skal bevares både ved hjælp af trusler og forhandlinger. I dette tilfælde, da en avis vil bringe en historie om Peters påståede affære med en praktikant.
Kalinda bliver tit brugt som efterforsker. Noget jeg hele tiden synes virker lidt mærkeligt, da hun jo er advokat, men det fungerer alligevel fint. Hun bruger sin charme for at få oplysninger af folk og er både klog og opfindsom.
Alicia er selvfølgelig hovedpersonen, men der er så mange andre personer, som man har fokus på og det gør det til en god serie, fordi man ikke kun har fokus på Alicia og hendes liv.

Selvfølgelig er serien meget urealistisk, men det ved vi alle godt. Der er også nogle ting, man ikke forstår. Det største spørgsmålstegn i serien er Alicia. Hvorfor gik hun ikke fra sin mand, når han var hende utro og gik i seng med prostituerede?
Hun svarer altid, at han er far til hendes børn og at hun respekterer ham. Her ligger meningen med titlen. The Good Wife er en kvinde, som passer hus og hjem, mens manden passer sin karriere. Endda også selvom man ikke holder sig på måtten. Selvom man ikke umiddelbart forstå hende, er det spændende at følge hendes liv. Serien har gode dialoger og går i dybden med sagerne. Kvalitetsserie for det publikum, der ikke altid gider se blod og action.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Fox-Paramount.

Titel: The Good Wife
Original Titel: The Good Wife
Premieredato: 22. juni 2014
Skuespillere: Julianna Margulies, Matt Czuchry, Archie Panjabi, Josh Charles, Christine Baranski, Chris Noth, Alan Cumming
Spilletid: 918 min.
Selskab: CBS, 2014
Genre: Dramabanner
Overskrift Højre Block
Revir
Vi er Rusland, C...
Boston Strangler...
A Journey and th...
Dreaming Arizona...
The Last Of Us (...
The Inspection
Knock at the Cabin
Empire of Light
Creed 3KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...