Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Fejø Film Festival
Svend22
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Thor: Love And T...
Thor: Love And Thunder billede

Alle For Fire


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Hills Have Eyes 2

21. september 2007 af Kristian Jensen

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Hills Have Eyes 2 billede

Blodig men kedelig fortsættelse..

Originalitet inden for gyser- og splattergenren er noget man efterhånden skal kigge langt efter i Hollywood. Som blodsprøjt fra et åbent kødsår, sprøjter den amerikanske filmindustri, det ene remake efter det andet ud på markedet. Det har resulteret i enkelte succeser og en helt masse kommercielt junk. Og det er netop i den stadig voksende bunke af kommercielt crap, at vi finder Martin Weisz’ fortsættelse af Alexandre Ajas flotte remake af ”The Hills Have Eyes” (2006).

Filmen starter yderst smagfuldt. En ung gravid kvinde ligger bundet til en seng. Over hende står en savlende mutant og venter på barnet, der er på vej. I en nærmest ”Udo Kier’sk” scene bliver barnet født (filmet direkte op i kvindens skød) – svup! Mutantungen er født og kvinden bliver herefter brutalt aflivet. Den ganske ulækre indledning siger alt om filmens formål og eksistensgrundlag, nemlig at skræmme og få folk til at væmmes.
I filmen følger vi en gruppe toptrænede soldater, der er på øvelse i den amerikanske ørken. Hvad soldaterne ikke ved er, at det bliver overvåget af en gruppe ondskabsfulde mutanter, der kun har frisk kød på hjernen.
Langsomt bliver soldaterne nakket en for en af de blodtørstige vandskabninger, der bliver mere og mere opfindsomme i deres mordmetoder. Kampen for overlevelse er begyndt.

Som sagt, så er formålet med ”The Hills Have Eyes 2” at skræmme livet af et sagesløst publikum. Problemet er bare, at filmen på ingen måde er uhyggelig. ”The Hills Have Eyes 2” er lavet efter den samme skabelon som tusindvis af andre splatterfilm af samme slags. En gruppe mennesker isoleres. Et monster dræber menneskene. Menneskene slår tilbage og overvinder monsteret. Det hele er krydret med en masse klichefyldte chokeffekter og litervis af teaterblod.
Skuespillet er fladt og endimensionalt og man for aldrig sympati med heltene, lige meget hvor grum en skæbne de får.

Filmens største force, er de flotte effekter. Filmens egentlige hovedpersoner, mutanterne, er flotte og vellykkede, men dog ikke nær så kreativt udført som i Alexandre Ajas første film.
”The Hills Have Eyes 2” er en skuffende omgang splat, der ikke formår at indfange sit publikum. I stedet er filmen en opvisning i blod og vold, og det virker kedeligt i længden.

Ekstramateriale
Ligesom filmen var en skuffende oplevelse, kan man sige det samme om ekstramaterialet.
4 stk. features, der på hver deres måde går bag om filmens tilblivelse. En såkaldt ”Gag-reel” og 4 uinteressante slettede scener var hvad man havde valgt at smide på dvd’en.
Der er ingen overraskelser i materialet, der bedst kan beskrives som ren standard. Kedeligt og uinteressant.
1 stjerne.

Billede: 2.35:1 aspect ratio (16:9)
Lyd: Dolby Digital 5.1
Filmen er tekstet på: Dansk, svensk, norsk, finsk og engelsk

Filmen er venligst stillet til rådighed af:SF/Fox.

Titel: The Hills Have Eyes 2
Original Titel: The Hills Have Eyes 2
Premieredato: 18. september 2007
Instruktør: Martin Weisz
Skuespillere: Michael McMillian, Jessica Stroup, Daniella Alonso, Jacob Vargas, Lee Thompson Young, Ben Crowley, Eric Edelstein, Michael Bailey Smith, David Reynolds, Derek Mears
Spilletid: 86 min.
Selskab: Fox Atomic 2007/SF film 2007
Genre: Gyser
Link: http://www.thehillshaveeyes2.co.uk/

banner
Overskrift Højre Block
Prey (Disney+)
Murina
Min sommer i Pro...
Resten af Livet
Thor: Love and T...
Man vs. Bee (Net...
Elvis
Costa Brava, Lib...
The Black Phone
PlaygroundKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...