Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023
Franske Filmmand...
Robert-Prisen 2023
Bodilprisen 2023...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Last Kiss

27. juni 2007 af Jesper Hintze Vildbrad

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Last Kiss billede

Den snart 30 årig Michael, bliver invaderet af angst, hans kæreste elsker ham, de venter et barn, alt er perfekt, og så dukker en yndig sag op, og skubber yderligere til hans fortvivlelse.

I denne long cut film, hvor omdrejningspunktet følger den snarlig tredive årige Michael (Zach Braff), der som arkitekt, umiddelbart burde nyde livet, med sin dejlige vidunderlige kæreste Jenna (Jacinda Barrett), der er i gang med en doktorafhandling på universitetet og desuden ti uger henne med parrets fælles arving.
Men angsten har taget sin bolig hos Michael, ansvaret det store voksenliv, panikken er begyndt at få ham til at overveje fremtiden. Vennen og kollegaen Chris (Casey Affleck) har også store problemer i sit forhold, med kæresten Lisa (Lauren Lee Smith) har de det evige skænderi, deres forhold virker slet ikke så harmonisk som Jenna og Michaels.
En dag til fælles vens bryllup, møder Michael den unge er attraktive Kim (Rachel Bilson), der straks lægger an på ham, og giver ham sit telefon nummer, og hvor hun plejer at holde til.
I mellemtiden vakler også Jennas forældres Anna (Blythe Danner) og Stephen (Tom Wilkinson) ægteskab.
Hele miljøet er omgivet af store frustrationer, og en dag beslutter Michael sig hovedløst at opsøge Kim, på hendes stamcafé.

Med en lidt træg opstart på dette net af dramatiske parforhold, får instruktøren Tony Goldwyn (”A Walk On The Moon”, ”Someone Like You”), bundet gedigne sløjfer til sidst, hvor hver møder deres skæbne. Sådan lidt rosé agtigt, sukkersødt men ikke så klistret, at det hænger i, at den fortrænger den virkelige verden. En film om tilgivelse, angst, dårskab, og at komme videre.
Gode skuespils præstationer af Tom Wilkinson (”In The Name Of The Father”, ”Fornuft & Følelse”, ”Evigt Solskin I Et Pletfrit Sind” m.fl.) , Casey Affleck (Ocean´s filmene, ”Hamlet”, ”Good Will Hunting” m.fl.) og Jacinda Barrett (”Ripley Under Ground”, ”The Human Stain”, ”Poseidon” m.fl.) Hovedrollen Zach Braff, virker ikke rummelig nok til at kunne være den bærende person, dog bedre set her end i tidligere produktioner, eksempelvis ”Garden State” og tv-serien ”Scrubs”.
Manuskriptet bliver leveret af Paul Haggis, der også stod bag ”Crash” og ”A Million Dollar Baby”, og leverer igen her en sublim vare, gode replikker, men når ikke forgængeren, dertil er probelmerne ikke specielt komplekse. Men der er både humor og alvor tilstede, og desuden et populært lydspor, blandt andet leveret af Coldplay m.fl.
”The Last Kiss” kan varmt anbefales, den tildeles fire indsigtsfulde anmelderstjerner.

Intet ekstra materiale, på nær en håndfuld trailers.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.

Titel: The Last Kiss
Original Titel: The Last Kiss
Premieredato: 19. juni 2007
Instruktør: Tony Goldwyn
Skuespillere: Jacinda Barrett, Zach Braff, Casey Affleck, Blythe Danner, Tom Wilkinson, Rachel Bilson, Lauren Lee Smith, Harold Ramis
Spilletid: 115 min.
Selskab: Lakeshore Entertainment/2006
Genre: Drama
Link: http://www.lastkissmovie.com/
Jenna
Jenna
Kim & Michael, og den besnærrende flirt.
Kim & Michael, og den besnærrende flirt.


banner
Overskrift Højre Block
The Mother (Netf...
White Men Can't ...
Fast & Furious X
Tori og Lokita
Sisu
Little Richard: ...
Guardians of the...
Lyset
Peter Pan & Wend...
Sygeplejersken (...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...