Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Ny Streamingtjen...
Tag 24 Minutter ...
Nordisk Film Inv...
Cph:Dox. 18. – 2...
Oscar-Arrangemen...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jojo Rabbit
Jojo Rabbit billede

Kollision
Knives Out - Var...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Laws Of Attraction

8. januar 2005 af Jeppe Krogh

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Laws Of Attraction billede

Smæk et par store stjerner op på plakaten, så kan du åbenbart slippe af sted med næsten alt. Denne film bruger alle klicheerne, men engagerer aldrig sit publikum.

Julianne Moore spiller New Yorks bedste skilsmisseadvokat, der med sin hårde facade, jorder alt og alle i retssalen. I virkeligheden er hun blød og usikker på sig selv, men business er business og man skal være hård for at overleve. Pierce Brosnan er den nys ankomne advokat, der er hendes modsætning. De bliver naturligvis modstandere og rivaler, og begynder at få øjne for hinanden udenfor de bonede gulve …

The Laws Of Attraction er instrueret af Peter Howitt fra Manchester i England. Han fik et stort hit med Sliding Doors i 1998, men ellers beløber hans meritter til et par små film og nogle episoder af TV-serien Going To California ( 2001). Howitt er ikke en dårlig instruktør og man kan da også se interessante ting i hans arbejde, men oftest ender det hele med, at være den bløde mellemvare og forglemmeligt.

Instruktøren kan sit arbejde, det er tydeligt, men desværre er karaktererne og historien aldeles ligegyldige. Denne seer kunne flere gange gætte sig til skuespillernes dialog. Man har følelsen af at denne lille, lette historie bare lige skal lires af for ussel mammon.

Bevares, der er tydelige referencer til George Cukors mesterlige screwball-komedie Adam’s Rib fra 1949. I den spiller Spencer Tracey og Kathrine Hepburn et gift par, der mødes, og sparrer og flirter, i retssalen. Adam’s Rib er stadig interessant i dag fordi den har bid, og fordi den har noget på hjerte. The Laws Of Attraction skøjter alt for let over mange dele af historien og personerne. Når alt for mange aspekter i en film bliver for lette, så ender man med ikke at kunne tage resten alvorlig – ligegyldigt om det er en komedie.

Historien er den samme som alle de andre romantiske komedier: modsætninger tiltrækkes. Begge skuespillere spiller ok på rutinen og billederne ser pæne ud, men der er absolut intet bid i resten af miseren. Det er en af de her film, hvor alt og alle, undtagen hovedpersonerne, i filmen ligner og fungerer som statister og bare er tilbehør. 3 stjerner ud af 6.

Ekstramaterialet følger i slipstrømmen på filmen: det kunne være bedre og lidt interessant, men det bliver det ikke. Der serveres fire scener, der er blevet klippet ud. Desværre bidrager de ikke til historien eller personerne i filmen, så de forbliver uinteressante. Derudover, får vi en alternativ slutning med i købet uden det store spræl i. Samlet set, kan man sige om ekstramaterialet, og som nævnt om filmen, at det hele ser pænt og indbydende ud, men mangler dybde og bid. Dette ekstra materiale får 3 stjerner ud af 6.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.

Titel: The Laws Of Attraction
Original Titel: The Laws Of Attraction
Premieredato: 8. december 2004
Instruktør: Peter Howitt
Skuespillere: Pierce Brosnan, Julianne Moore
Spilletid: 86 min.
Selskab: New Line Cinema, 01 Distribuzione, Argentina Video Home (AVH), Ascot Elite Entertainment Group, DeA Planeta S.L., Distribution Company, Medyavizyon, Moonlight Films, Paradise, Shaw Organisation
Genre: Romantik
Link: http://www.lawsofattractionmovie.com/
banner
Overskrift Højre Block
Little Women
Black Christmas
Jojo Rabbit
Dark Waters
The Peanut Butte...
Kød & Blod
Weathering with You
Black And Blue
En Helt Almindel...
Jumanji: The Nex...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...