Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022
Cph:Dox 2022
Robertprisen 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Outsider

9. juli 2014 af Teddy Tofte

1 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Outsider billede

Der er ingen grund til at se denne film.

Det er forståeligt nok, at den britiske veteranskuespiller Craig Fairbrass ønsker at blive den næste store actionhelt. Men ”The Outsider”, en thriller som han har udviklet sammen med instruktør og manuskriptforfatter Brian A. Miller, vil næppe blive startskuddet til sådan en karriere. Selvom den høje skuespiller har en formidabel fysisk tilstedeværelse, er det hans utilstrækkelige skuespilpræstation i denne B-film, kombineret med historiens lighed med Steven Soderberghs ”The Limey”, der gør, at den bare aldrig vækker interesse eller rusker i seerens følelser.

Fairbrass spiller Lex Walker, en britisk lejesoldat i Afghanistan, som smider alt, hvad han har i hænderne, for at komme til Los Angeles, da han får at vide, at hans datter, Samantha, er blevet fundet død. En datter han ikke har set i flere år. Da han ankommer til lighuset for at identificere hende, er han overraskende nok ikke særlig chokeret, da han finder ud af, at liget ikke er Samantha. Så han påbegynder en enmandsundersøgelse for at finde hende, mens en politimand (Jason Patric fra bl.a. ”Geronimo” og ”Narc”) følger ham i hælene.

Det varer ikke længe, før han finder vej til Samanthas chef (James Caan fra bl.a. ”The Godfather” og ”Eraser”), en millionær der viser sin sympati, men ikke tilbyder hjælp. Det bliver hurtigt åbenlyst, at denne chef skjuler noget, eftersom han uden tøven skyder én af sine håndlangere inde på sit eget kontor kort tid efter.

Walker bliver hjulpet godt på vej af en barpige (Shannon Elizabeth fra bl.a. ”American Pie”-filmene), idet han forsøger at finde ud af, hvor hans datter er henne i den glubske amerikanske storby. Han er ikke bange for at banke eller skyde sig frem til sandheden. Om han finder hende eller ej, vil jeg ikke afsløre her, men lad mig bare sige, at DVD’ens coverart afslører mere af mysteriet, end hvad godt er.

Hvis Fairbrass ønsker at blive den nye, store actionhelt, har han brug for at låne lidt af den karisma og humor, som f.eks. Jason Statham besidder. Fairbrass svæver gennem sin præstation uden at fremvise mange af de følelser, som hans rolle burde have. Er han ked af det eller vred, da han får at vide, at hans datter er død? Nej, han siger blot sine replikker. Er han bekymret, da han finder ud af, at hans datter ikke er død? Næ, det er blot et irritationsmoment. Actionscenerne er organiseret alt for perfekt og virker derfor kunstige. Det er også med til at gøre tempoet sløvt. Det er sørgeligt at se skuespillere som Patric og Caan i en film som denne, men det er endnu sørgeligere, at Fairbrass ikke udnytter chancen for at give en god præstation.

”The Outsider” er ikke den dårligste film, jeg nogensinde har set. Langt fra. Den er blot uinspireret og besidder ingen form for passion. Den er der bare. Og det er næsten værre end at være verdens dårligste film.

Ekstramateriale: Trailer, slideshow, trailershow. Karakter: 1.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Another World Entertainment.

Titel: The Outsider
Original Titel: The Outsider
Premieredato: 26. juni 2014
Instruktør: Brian A, Miller
Skuespillere: Craig Fairbrass, Jason Patric, James Caan, Shannon Elizabeth, Brittany Alger, Melissa Ordway, Chelsea Bruland
Spilletid: 90 min.
Selskab: Another World Entertainment
Genre: Action , Krimi , Thriller


banner
Overskrift Højre Block
Man vs. Bee (Net...
Elvis
Costa Brava, Lib...
The Black Phone
Playground
Obi-Wan Kenobi (...
Lightyear
Verdens Værste M...
The Hole in the ...
MenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...