Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Hunger Games...
The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes billede

Saw X


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Perfect Catch.

1. februar 2006 af Henrik Andersen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Perfect Catch. billede

Farrelly brødrene har begået endnu en film. Noget mere afdæmpet end deres forrige og med søde Drew Barrymore. Her kæmper hun for at vinde sin kærlighed tilbage fra baseball spillets fristelser.

Ben ( Jimmy Fallon ) er charmerende og sjov, og så ser han heller ikke helt skidt ud. Derfor er det ikke så mærkeligt, at Lindsey ( Drew Barrymore ) falder for ham. De to er meget forskellige i deres livssyn og i den måde de har valgt at leve deres liv på. Lindsey er en seriøs karriere kvinde med ben i næsen, der tilbringer megen tid med at arbejde foran hendes computer. Ben er den mere afslappede type, der nyder livet som hyggelig skolelærer. Men som man siger så kan det være sundt når modsætninger mødes, og det er det også i dette tilfælde. Ben for Lindsey til at åbne hendes alt for arbejdsfokuserede øjne til de mere fornøjelige ting i tilværelsen. Alt er en fryd og de to er dybt forelskede…men så starter baseball sæsonen og Ben er fanatisk fan af baseballholdet The Boston Red Sox, og det optager så meget af hans liv, at Lindsey begynder at tvivle på, om der er plads til hende også. Hendes konkurrenter er dog ikke andre lækre kvinder, men råbende og svedende mænd, der giver deres liv for baseball, og det er bestemt heller ikke gode odds. Så nu er det op til Lindsey at forsøge at vende Bens tanker imod hende og hendes kærlighed, frem for hans ekstreme besættelse af baseball sportens fristende glæder.

I hovedrollerne som det forelskede par, der løber ind i en krise da baseball-sæsonen starter, ses Jimmy Fallon og Drew Barrymore. De to skuespillere får dog selskab af et par søde skuespillerinder i et par fine biroller, nemlig indie-veteranen Ione Skye (Say Anything, Gas Food Lodging, Four Rooms) og newcomer Kadee Strickland (Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid).

Filmen er instrueret af brødrene Peter Farrelly og Bobby Farrelly (Dumb and Dumber, Kingpin, There's Something About Mary).

Fever Pitch eller som den danske titel er kommet til at blive: The perfect catch, er en amerikansk udgave af Nick Hornbys debutbog "Fodboldfeber". I denne nye udgave (David Evans instruerede allerede i 1997 en britisk version med Colin Firth i hovedrollen og manuskript af Nick Hornby) er vores hovedperson ikke længere besat af fodbold, men derimod baseball.
Manuskriptforfatterparret Babaloo Mandel og Lowell Ganz har siden 70'erne arbejdet på et hav af morsomme TV-serier og senere spillefilm (Ron Howards Splash, EdTV og den elskelige Parenthood), og det er også dem, der står bag amerikaniseringen af Nick Hornbys Fever Pitch.

Denne meget frie fortolkning af Nich Hornbys Fever Pitch er en traditionel amerikansk romantisk komedie. Sjove og rappe replikker, lidt falden på halen og et soundtrack med nogle af tidens ørehængere på. Plus altid charmerende Drew Barrymore, der gør det godt og charmerende i hendes rolle som den desperate Lindsey. Hun løfter virkelig denne film. The perfect catch når aldrig at ramme grundtonen fra første filmatisering med Colin Firth - som er langt mere ægte og trofast over for bogens tema om klubånd og fankultur, men det er heller ikke meningen. Her jokes der mere og manuskriptet tillader at de mere seriøse stunder i filmen, alligevel ikke skal tages seriøst, men bare sluges sammen med den næste kop kaffe. Og det er måske her at det kikser lidt, for hvornår skal man grine og hvornår skal man tage det seriøst. Det er bestemt ikke Farrelly brødrenes bedste film. De førnævnte de har lavet er mere rene i deres platte udtryk og man ved hvad man skal forholde sig til. The perfect catch er en perfekt film til en hygge aften med veninderne, og den indbyder sikkert også til en rigtig omgang tøsesnak bagefter om hvor trælse fyrer kan være, når de går for meget op i deres hobbyer, om det så er baseball eller fritidsaktiviteter på det lokale værtshus.

Ekstramateriale:

Kommentarspor med Peter og Bobby Farrelly

Featurette: Break the Curse

Featurette: Fox Movie Channel Presents "Making a Scene"

Forlænget slutning for Red Sox fans

13 fraklippede scener med

valgfri kommentarer

Gag Reel

Trailer

Interessant ekstra-materiale om, hvordan virkeligheden overhalede fantasien. Red Sox, der ikke havde vundet World Series siden 1918, var selvfølgelig oplagt at fokusere på. Men hvad sker der under optagelserne i 2004? Red Sox spiller fantastisk og står lige pludselig til at vinde det hele. Filmholdet beslutter sig til at være til stede ved den afgørende kamp mod Yankees - og få al jublen med live og det hele.

Ellers er der ikke meget at komme efter her på ekstramaterialet.
2 stjerne ud af 6 mulige.

Filmen er venligst udlånt af SF-Film.

Titel: The Perfect Catch.
Original Titel: Fever Pitch.
Premieredato: 24. januar 2006
Instruktør: Peter, Bobby Farrelly.
Skuespillere: Drew Berrymore, Jimmy Fallon, Jason Spevack, Jack Kehler, Scott Severance, Jessamy Finet, Maureen Keiller, Lenny Clarke.
Spilletid: 99 min.
Selskab: 20th Century Fox. 2005.
Genre: Humor
Den Amerikanske plakat.
Den Amerikanske plakat.



banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...