Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Bodilprisen 2023...
Spansk Doña Zine...
Robert Nominerin...
Franske Filmmandage
Fejø Film Festival

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Meter I Sekundet
Meter I Sekundet billede

Bamse


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

The Skeleton Twins

26. marts 2015 af Adib Scott Schmidt

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Skeleton Twins billede

En lidt for indie, indiefilm.

Vi har alle sørgmodige og nedslåede perioder i vores liv. Vi kender alle den følelse, hvor intet rigtig fungerer og, hvor man ligesom bare lever. I The Skeleton Twins møder vi tvillingeparret Maggie og Milo, der begge er ligegodt livstrætte. De føler ikke rigtig, at noget fungerer og er derfor begge i færd med at tage deres eget liv. Milo er dog hurtigere på aftrækkeren, hvorfor Maggie bliver ringet og hører, at han har forsøgt selvmord, inden hun selv kan. Søskendeparret har ikke haft kontakt i flere år som følge af en episode i high school, men efter Milos selvmordsforsøg begynder de at finde hinanden igen.

En rigtig indiefilm
Det er uden tvivl en amerikansk indiefilm, på både godt og ondt. Der er ikke noget fokus på store dramatiske forandringer i historien, men i stedet det mere nærværende personlige drama, som fortællingen om to tvillinger, der har det svært, og som følge af deres forældre, aldrig rigtig har lært dem selv eller deres følelser at kende. Oven i det, har de normale konventioner for fortælletempo og filmning også fået en lille krølle, så det også er en anderledes måde historien fortælles på, men hvordan er historien så?

For ganske vidst er håndværket godt, men historien går bare i tomgang. 2. akt består bogstaveligt talt af den samme dag fortalt tre gange. Det er en fin måde at etablere deres monotone live, men det suger også al spænding ud af filmen. Der sker selvfølgelig mere, men aldrig noget, der er spændende eller fængende, og værst af alt, er der ikke rigtig noget budskab, og så er det lige meget, hvor god kemi Bill Hader og Kristen Wiig har som bror og søster.

The Skeleton Twins er en rigtig indiefilm. Der er et stort fokus på den lille historie, og på at fortælle historien på sin helt egen måde, men desværre er der ikke rigtig nogen historie. Til at begynde med, bliver man som seer fanget af den gode kemi mellem de to søskende, men efterhånden som historien skrider frem, sker der ikke rigtig noget, og det hele ender meget forudsigeligt med, at det hele bare fisser ud i ingen ting.

Bonus materiale
På blu-rayen er der ikkebare et, men hele to kommentarspor. Det ene er med Kristen Wiig & Bill Hader, mens det andet er med instruktøren og hans medforfatter. Derudover er der også de obligatoriske slettede scener, outtakes, fraklip og en dokumentar bag scenerne.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Universal Pictures.

Titel: The Skeleton Twins
Original Titel: The Skeleton Twins
Premieredato: 13. marts 2015
Instruktør: Craig Johnson
Skuespillere: Kristen Wiig, Bill Hader, Ty Burrell, Luke Wilson, Boyd Holbrook, Joanna Gleason
Spilletid: 93 min.
Selskab: Duplass Brothers Productions, Universal Pictures, 2014
Genre: Drama , Familie


banner
Overskrift Højre Block
Regnen skyller a...
Den blinde mand ...
Babylon
Willow (Disney+)
The Pale Blue Ey...
Ét år, én nat
Operation Fortun...
Boy From Heaven
White Noise (Net...
Copenhagen Cowbo...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...