Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Deadpool & Wolve...
Deadpool & Wolverine billede

Jagtsæson 2 - I ...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Spy Next Door

14. juli 2010 af Helle Perrier

1 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Spy Next Door billede

Jackie Chan i snor

The Spy next door er en sørgelig affære. Ikke så meget på gund af det dårlige manuskript, det dårlige skuespil, men fordi Jackie Chan stadig forsøger sig med action.
For en der har set en stor del af Jackie Chans film, og ved hvad han kan – eller rettere kunne, er det sørgeligt at se den 56 årige Chans actionscener udført af stuntmænd og hans egne udfoldelser er i snor.

I ballade i Bronx fra 1994 brækker Jackie Chan benet, da han hopper ned på en båd. Han får efterfølgende lavet sin gips således, at det ligner et bukseben. Derefter indspiller han resten af filmen med et brækket ben. Knoglerne i kroppen har Jackie Chan efterhånden brækket næsten alle sammen på et eller andet tidspunkt. Han har altid lavet sine egne stunts, før ting blevet lavet med green screen og lignende. Han formåede at kombinere kampkunst med fysisk humor inspireret af traditionel kinesisk fortællestil og de gamle Hollywoodklassikere.

I the Spy Next Door spiller Jackie Chan den kinesiske efterretningsagent Bob, der er blevet udlånt til USA. Han jagter en russisk gangster. Mens han har været i USA har han boet i et helt normalt villakvarter under dække af at være kuglepenssælger. Han har forelsket sig hovedkulds i naboen, der er bare lige det, at hun har tre børn, der bestemt ikke bryder sig om den kedelige Bob.
Da kæresten skal rejse udenbys får Bob ansvaret for de tre børn, og så er der dømt ballade …

Eller det skulle man tro. For Filmen, hvis historie i øvrigt lægger sig ganske kraftigt op ad Elitepædagogen med Vin Diesel, er en kedelig og tam affære.
Man ser ikke en Jackie Chan film for hans fine skuespil, man ser dem for kampscenerne og den humoristiske action. Men når stuntmænd og snoretræk gør det meste, ja så mister man hurtigt interessen. Jackie Chan burde stoppe med at lave film, der kræver fysisk indsats, for kun i nanosekunder får man fornemmelsen af fordums storhed.
Det er synd at se ham reduceret til et navn og intet andet. Desværre kan han ikke opveje for sine akrobatiske mangler, da han aldrig har været den bedste skuespiller og heller aldrig er blevet ven med det engelske sprog.

The Spy Next Door er en plagieret børnefilm med forceret handling og action. Ingen af skuespillerne omkring Chan spiller overbevisende og filmen er en sørgelig affære.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.

Titel: The Spy Next Door
Original Titel: The Spy Next Door
Premieredato: 14. juli 2010
Instruktør: Brian Levant
Skuespillere: Jackie Chan, Billy Ray Cyrus, George Lopez
Spilletid: 90 min.
Selskab: Lionsgate, Nordisk Film, 2010
Genre: Action


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...