Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Robertprisen 2021
Omfattende Udvid...
Bag Skyerne – Nå...
Robert-Nominerin...
Casper

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Far Til Fire & V...
Far Til Fire & Vikingerne billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Strain. The Complete Third Season

26. december 2017 af Henrik Andersen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Strain. The Complete Third Season billede

Guillermo del Toro har skrevet historien bag The Strain, og fungere også som kreativ idemand bag selve serien. I sæson 3 af The Strain kæmper Dr. Goodweather og hans efterhånden hårdt prøvede flok af tapre overlevende stadigvæk imod The Master. Det lader til at være en uendelig kamp, og måske mere farlig end først antaget. Sæson 3 er mere af det vi fik at se i sæson 1 og 2, men den megen action spænder til tider ben for historie udviklingen der efterhånden går en anelse i tomgang. Det til trods er The Strain sæson 3 stadigvæk ok vampyr underholdning.

I første sæson af The Strain blev en aggressiv ”virus” sluppet løs i New York City. En ældgammel ondskab ankom blandt menneskene med Flight 753, og da flyet landede i lufthavnen, var der kun fire overlevende ombord. Dr. Ephraim Goodweather (Cory Stoll) blev sat på sagen, og fandt snart frem til at alverdens ondskab samlet i The Master, var genopstået fra den kiste hvori han havde sovet i mange år. Em ældgammel vampyr race hvis ”virus” smitter hurtigere end noget menneske kan forestille sig smadre igennem byen der aldrig sover, og Dr. Goodweather må teame op med en flok overlevere for selv at overleve. Her møder han blandt andet den ældre herre Abraham Setkrakian (David Bradley), der i en menneskealder har været på jagt efter vampyrracen. De får med fælles front jaget The Master på flugt. Men død er han ikke. For gammel ondskab forgår ikke så let. Sæson 2 fortsætter umiddelbart efter sæson 1, og Goldwater og Abraham er stadigvæk på jagt efter de vampyr agtige Strigois, der stadigvæk lurer i byens mørke stræder og tunneler under jorden. Dr. Goodweather forsøger sig med at skabe en anti virus, der kan stoppe forvandlingen fra menneske til vampyr, hvis man skulle blive bidt, og må udfører forsøg på normale borgere, og hans drikkeri tiltager da hans moral bliver sat på prøve. Imens er Abraham Setkrakian kommet på sporet af en gammel bog Occido Lumen, hvori der skulle stå hvordan man besejre The Master. Men den nederdrægtige ærkefjende Thomas Eichorst (Richard Sammel) og hans vampyrhær, vil gøre alt hvad der står i hans magt for at Abraham ikke når sit mål.
Sæson 3 fortsætter med fuld pedal for 2. sæson slap og der er fra første afsnit skruet højt op for løjerne. Jagten på vampyr skabningerne fortsætter og nok engang må holdet op imod Thomas Eichorst og hans mørke skabninger.

Sæson 3 består af 10 afsnit fordelt over 3 DVD skiver:

New York Strong.

Bad White.

First Born.

Gone but Not Forgotten.

Madness.

The Battle of Central Park.

Collaborators.

White Light.

Do or Die.

The Fall.

Desværre står det hele underligt stille her i sæson 3. Ikke fordi der ikke er fuld skrald på action og afhuggede hoveder og slim i lange baner, men nok mest fordi at man rent faktisk gerne vil lidt fremad med plottet. Hvor er vi på vej hen og hvordan kommer vi derhen. Sæson 3 bevæger sig langsomt frem i sin grundfortælling og ikke mindst i dens karakter udvikling. The Strain er en vampyr serie for voksne. Dejlig fri for teenage skuespillere som i en del andre vampyr serier. Her er det voksne mennesker der har hovedrollerne, og skuespillerne bag gør det ganske godt. Specielt må fremhæves Richard Sammel der spiller den uhyggelige Thomas Eichorst. Hans udstråling i rollen er perfekt skræmmende, og virkelig velvalgt som skurk. Om serien følger bøgerne den er baseret på, kender jeg ikke noget til, men som Tv serie virker historien i hvert fald fremragende, og der er ”slå på tæven underholdning” fra start til slut i næsten hvert afsnit. Den kommende sæson 4 skulle efter sigende være den sidste, hvilket nok også er godt nok.

De indtil videre 3 sæsoner af The Strain er baseret på romantrilogien af samme navn skrevet af Guillermo del Toro og Chuck Hogan. Guillermo del Toro kender de fleste nok fra hans film om ”Hell Boy” og hans mesterværk ”Pan”.

Ekstramateriale.

Der er en del ekstramateriale på denne udgivelse, og det er blandt andet muligt at se følgende: Under Siege Companion Series Intro with Carlton Cuse, The Strain: Under Siege – Companion Series, Vamp Boom – Music Video.

Lyden er engelsk Dolby Digital 5.1 og det er muligt at se sæson 2 med Danske, Svenske, Norske og Finske undertekster.

The Strain. Sæson 3 er venligst stillet til rådighed af Fox-Paramount.

Titel: The Strain. The Complete Third Season
Original Titel: The Strain. The Complete Third Season
Premieredato: 26. december 2017
Instruktør: Peter Weller.
Skuespillere: Cory Stoll, David Bradley, Mia Maestro, Kevin Durand, Richard Sammel, Jonathan Hyde, Natalie Brown.
Spilletid: 440 min.
Selskab: 2016
Genre: Gyser


banner
Overskrift Højre Block
Crash Landing On...
Locked Down (HBO...
Star Trek: Picar...
C. B. Strike: Le...
The Dig
Clouds
The Godfather Co...
The New Mutants
Lykkebugten
The DefeatedKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...