Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022
Cph:Dox 2022
Robertprisen 2022
Bodilprisen 2022...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Men
Men billede

Esthers Orkester
A Hero
Rød


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Super Mario Bros. Super Show! - 2.

16. oktober 2007 af Henrik Andersen

2 stjerner Skriv en kommentar

The Super Mario Bros. Super Show! - 2. billede

The Super Mario Bros. Super Show del 2. indeholder flere løjer fra de spøjse blikkenslagere. Det temmelig syrede show er mest for gamle fans, der dengang det kom frem i 1989 sad klistret til skærmen.

The Super Mario Bros. Super Show blev vist i Tv tilbage i 1989 hvor Mario og hans venner styrede spilleverdenen, og satte en standard for hvordan man spillede computer spil. Ingen tvivl om at Den lille tykke blikkenslager og hans magre sidekick, har sat deres oliefedtede fingreaftryk på den moderne popkultur, og de har sat dem så godt og grundigt at de er umulige at vaske af.

The Super Mario Bros. fik grundet deres popularitet på spillemarkedet deres egen Tv-show, og det er afsnit 4 - 6 i denne serie der er at finde på denne DVD udgivelse.

Tv-serien er en blanding af rigtig film med rigtige skuespillere, tilsat animationsfilm. Hvert afsnit starter med at man møder Mario (Lou Albano) og Luigi (Danny Wells) i deres kælder værksted hvor de også bor. Her fjoller de rundt, og i hvert afsnit får de besøg af en kendis, der var oppe i medierne på daværende tidspunkt. Løjerne bliver så afbrudt af en cirka 10 minutters tegnefilm med blikkenslagernes animerede eventyr. I disse små tegnefilm møder man alle Mario og Luigi’s venner fra videospillende. Efter tegnefilmen vender man tilbage til den rigtige film hvor Luigi og Marion afslutter deres løjer.

Følgende 3 episoder ar et finde på denne 1. DVD:

Marios Flyvende Tæppe

Mario brødrene udkæmper en vild kamp på et flyvende tæppe, med en overdel som en bil med rat og det hele, for at redde Prinsessen fra at blive tvunget ind i Kong Koopas harem. Kong Koopa sender alle sine værste kneb imod brødrene, og kampen bliver hård.
I rammehistorien får Mario og Luigi besøg af machomanden Lyle Alzado, og blikkenslagerne må optræde i damekostumer, som deres skører kusiner.

Flodernes Konge

Mario og Luigi skal redde Prinsessen fra Kaptajn Koopa, som holder hende fanget ombord på sit skib Den Uheldige Stjerne, fyldt med pirater af værste skuffe.
I Rammehistorien dukker selveste Doktor. Frankenstein (Eugene Liebowitz) op. Med sig har han selvfølgelig sit monster (Craig Armstrong), og snart finder Mario sig selv spændt fast, og værende sig en del af et diabolsk eksperiment.

Mario og Bønnestagen

Da Mario brødrene køber nogle magiske bønner, ender de med en gigantisk bønne-stage, der fører til mage spændende eventyr.
I rammehistorien ankommer en kiste til Mario og Luigi’s kælder. Da de åbner den finder de ud af at det er hjemsted for selveste Grev Dracula (Jim Ward), og hvordan er det nu man skal behandle sådan en vampyr?

Tegnefilmen i hvert afsnit er hæderligt tegnede, og leder tankerne hen på de mange Japanske tegnefilm, der er på markedet. Alle de sjove karakterer fra spillene er med, og de forskellige eventyr foregår i de baner, man også kan spille i Mario spillene. Tegnefilmen er det der virker bedst i The Super Mario Bros. Show.
Til gengæld virker starten og slutningen på hvert afsnit knapt så godt. ”Kaptajn” Lou Albano der spiller Mario er tidligere wrestler, og det er bestemt ikke skuespil, der er hans stærke side. Heller ikke Danny Wells der spiller Luigi formår at få noget spændende ud af hans rolle, og det hele ender med en stor omgang rod og virkelig dårlige jokes, tilsat dåselatter for at der ikke skal være pinlig tavshed.

De 2 fjollehoveder får i hvert afsnit besøg af en kendis, der i 1989 var kendt af enhver. Her i 2007 er de fleste af deres gæster gået i glemmebogen, og derfor vil det for et nyt publikum slet ikke virke. For hvem er de folk der kommer på besøg?
Af kendte der lagde besøg forbi de skører håndværkere var blandt andet. Cyndi Lauper, Sgt. Slaughter, Danila McKellar, Joe Piscopo og Magic Johnson.

Tiden har været hård imod The Super Mario Bros. Super Show, og derfor virker det hele knapt så spændende som det gjorde i 1989. Men hvis du dengang var stor fan af spillet og Tv-showet, så vil du måske finde lidt hygge ved et genkig med de 2 handlekraftige blikkenslagere, der vil det så godt, men alligevel altid kommer lidt galt af sted.

En sjov lille detalje er at The Super Mario Bros. Super Show blev sponsoreret af Pizzakæden Domino’s Pizza. Noget der helt sikkert har bragt et smil frem hos Mario og Luigi.

Der er ikke noget ekstramateriale at finde på denne DVD udgivelse.

The Super Mario Bros. Super Show bliver vist i dets oprindelige Tv-format, og lyden er Dolby Digital. Man kan vælge at se den på følgende sprog: Dansk, Norsk og Svensk.

Billedet står ganske dårligt og farverne er udviskede. Ærgerligt at det ikke har været muligt at finde en bedre original kopi at lave DVD udgivelsen efter. Denne dårlige billede kvalitet gør også sit til at hele showet virker håbløs forældet.

Alligevel skal On Air Video have et skulderklap for at have udgivet The Super Mario Bros. Super Show, der for mange nok vil bringe nostalgiske tåre frem i øjenkrogen. For selvom den for et nyt publikum næsten ikke er værd at bruge tid på, så vil de gamle garvede Mario fans, nok kunne se den med en vis kitsch værdi i baghovedet. Tag for eksempel titelsangen der er en slags rap sunget af Lou Albano og Danny Wells, der ikke har en tone i livet. Hvis det ikke lugter lidt af kult, så ved jeg ikke hvad kult er.

Filmen er venligst stillet til rådighed af On Air Video.

Titel: The Super Mario Bros. Super Show! - 2.
Original Titel: The Super Mario Bros. Super Show! - 2.
Premieredato: 1. oktober 2007
Instruktør: Steve Binder, John Grusd.
Skuespillere: Lou Albano, Danny Wells, Lyle Alzado, Jim Ward, Eugene Libowitz, Craig Armstrong.
Spilletid: 60 min.
Selskab: 1989.
Genre: Familie
Mario og Luigi som v husker dem fra utallige timer bag joystikket.
Mario og Luigi som v husker dem fra utallige timer bag joystikket.banner
Overskrift Højre Block
Top Gun: Maverick
A Hero
Grosse Freiheit
Toscana (Netflix)
Mr. Graversen
Chip 'n Dale: Re...
Everything Every...
Lev, Elsk, Paris
Operation Mincemeat
På Nært HoldKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...