Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022
Cph:Dox 2022
Robertprisen 2022
Bodilprisen 2022...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Men
Men billede

Esthers Orkester
A Hero
Rød


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Super Mario Bros. Super Show! - 3.

19. oktober 2007 af Henrik Andersen

3 stjerner Skriv en kommentar

The Super Mario Bros. Super Show! - 3. billede

Har i savnet os? Spørger Mario i starten af hvert afsnit. Om vi har eller ej, så er 3. DVD med The Super Mario Bros. Super Show nu tilgængelig på det Danske DVD marked.

The Super Mario Bros. Super Show blev vist i Tv tilbage i 1989 hvor Mario og hans venner styrede spilleverdenen, og satte en standard for hvordan man spillede computer spil. Ingen tvivl om at Den lille tykke blikkenslager og hans magre sidekick, har sat deres oliefedtede fingreaftryk på den moderne popkultur, og de har sat dem så godt og grundigt at de er umulige at vaske af.

The Super Mario Bros. fik grundet deres popularitet på spillemarkedet deres egen Tv-show, og det er afsnit 7 - 9 i denne serie der er at finde på denne DVD udgivelse.

Tv-serien er en blanding af rigtig film med rigtige skuespillere, tilsat animationsfilm. Hvert afsnit starter med at man møder Mario (Lou Albano) og Luigi (Danny Wells) i deres kælder værksted hvor de også bor. Her fjoller de rundt, og i hvert afsnit får de besøg af en kendis, der var oppe i medierne på daværende tidspunkt. Løjerne bliver så afbrudt af en cirka 10 minutters tegnefilm med blikkenslagernes animerede eventyr. I disse små tegnefilm møder man alle Mario og Luigi’s venner fra videospillende. Efter tegnefilmen vender man tilbage til den rigtige film hvor Luigi og Marion afslutter deres løjer.

Følgende 3 episoder ar et finde på denne 3. DVD i The Super Mario Bros. Super Show:

Gladiator Kampen

Vores helte tror de skal til en velgørenheds spaghetti middag. Men det er alt sammen en ond plan af kejser Augustus Septemberus Octoberus Koopa, det vil kaste dem for løverne. Luigi og Mario må også kæmpe imod den 3 hoved Hydra for at kunne komme helskindet fra den kattepine Kejser Koopa har sat dem i.
I rammehistorien slår Mario hovedet og bliver helt bims. Han går bananas, og begynder at opfører sig som en abe. Luigi tilkalder Doktor Sigmund Fruitcake (Larry Gelman), der bestemt ikke går situationen bedre.

Kærlighed gør blind

Dronning Rotunda af Rotundaland drikker ved en fejl noget kærlighedseliksir, og bliver forelsket i Mario. Hun prøver nu at overtale Mario til at gifte sig med hende, og Mario må iklæde sig hans bedste lyserøde jakkesæt, og en stor portion opfindsomhed for at klare sig med skinnet på næsen, for intet er så krævende som en forelsket Dronning Rotunda.
I rammehistorien dyrker Mario og Luigi deres store idol Elvis Presley. Mario iført høj paryk og Luigi svingende med en vild luftguitar. Pludselig ringer det på døren, og de brødrene lukker op er det selveste Elvis (Fred Travalena) der er kommet på besøg. Han vil lære dem nogle af hans berømte dansetrin.

Det store cykelløb

For at redde Paddehattens liv, bliver Mario brødrene narret til at deltage i et stort cykelløb mod Koopa. Det kommer ikke til at gå stille for sig, og Mario og Luigi må virkelig gi den gas på deres dobbelte cykel for at kunne hamle op med de andre deltagere i det store cykelløb.
I rammehistorien får Mario og Luigi uventet besøg af deres mor, Mama Mia Mario. Så skal der pludselig ryddes op for hun tåler ikke rod og snavs. Da de endelig er sluppet af med hende dukker deres tante Lugiana op, og hun er bestemt ikke bedre end deres mor.

Tegnefilmen i hvert afsnit er hæderligt tegnede, og leder tankerne hen på de mange Japanske tegnefilm, der er på markedet. Alle de sjove karakterer fra spillene er med, og de forskellige eventyr foregår i de baner, man også kan spille i Mario spillene. Tegnefilmen er det der virker bedst i The Super Mario Bros. Show.
Til gengæld virker starten og slutningen på hvert afsnit knapt så godt. ”Kaptajn” Lou Albano der spiller Mario er tidligere wrestler, og det er bestemt ikke skuespil, der er hans stærke side. Heller ikke Danny Wells der spiller Luigi formår at få noget spændende ud af hans rolle, og det hele ender med en stor omgang rod og virkelig dårlige jokes, tilsat dåselatter for at der ikke skal være pinlig tavshed.

De 2 fjollehoveder får i hvert afsnit besøg af en kendis, der i 1989 var kendt af enhver. Her i 2007 er de fleste af deres gæster gået i glemmebogen, og derfor vil det for et nyt publikum slet ikke virke. For hvem er de folk der kommer på besøg?
Af kendte der lagde besøg forbi de skører håndværkere var blandt andet. Cyndi Lauper, Sgt. Slaughter, Danila McKellar, Joe Piscopo og Magic Johnson., for at nævne nogle af de mere kendte. I nogle afsnit, eksempelvis afsnit 9 spiller Lou Albano og Danny Wells også andre karakterer der på besøg i deres lurvede kælder

Tiden har været hård imod The Super Mario Bros. Super Show, og derfor virker det hele knapt så spændende som det gjorde i 1989. Men hvis du dengang var stor fan af spillet og Tv-showet, så vil du måske finde lidt hygge ved et genkig med de 2 handlekraftige blikkenslagere, der vil det så godt, men alligevel altid kommer lidt galt af sted.

En sjov lille detalje er at The Super Mario Bros. Super Show blev sponsoreret af Pizzakæden Domino’s Pizza. Noget der helt sikkert har bragt et smil frem hos Mario og Luigi.

Der er ikke noget ekstramateriale at finde på denne DVD udgivelse.

The Super Mario Bros. Super Show bliver vist i dets oprindelige Tv-format, og lyden er Dolby Digital. Man kan vælge at se den på følgende sprog: Dansk, Norsk og Svensk.

Billedet står ganske dårligt og farverne er udviskede. Ærgerligt at det ikke har været muligt at finde en bedre original kopi at lave DVD udgivelsen efter. Denne dårlige billede kvalitet gør også sit til at hele showet virker håbløs forældet.

Alligevel skal On Air Video have et skulderklap for at have udgivet The Super Mario Bros. Super Show, der for mange nok vil bringe nostalgiske tåre frem i øjenkrogen. For selvom den for et nyt publikum næsten ikke er værd at bruge tid på, så vil de gamle garvede Mario fans, nok kunne se den med en vis kitsch værdi i baghovedet. Tag for eksempel titelsangen der er en slags rap sunget af Lou Albano og Danny Wells, der ikke har en tone i livet. Hvis det ikke lugter lidt af kult, så ved jeg ikke hvad kult er.

Filmen er venligst stillet til rådighed af On Air Video.

Titel: The Super Mario Bros. Super Show! - 3.
Original Titel: The Super Mario Bros. Super Show! - 3.
Premieredato: 1. oktober 2007
Instruktør: Steve Binder, John Grusd.
Skuespillere: Lou Albano, Danny Wells, Larry Gelman, Fred Travalena.
Spilletid: 60 min.
Selskab: 1989.
Genre: Familie
Mario og Luigi klar til at tage på eventyr i den animerede verden.
Mario og Luigi klar til at tage på eventyr i den animerede verden.
Mario får et rør i hovedet og går bananas. Heldigvis har Luigi en god ide, der kan hjælpe hans broder.
Mario får et rør i hovedet og går bananas. Heldigvis har Luigi en god ide, der kan hjælpe hans broder.
The Super Mario Bros. Super Show. Serien som nogen elsker og dyrker og som andre elsker at hade.
The Super Mario Bros. Super Show. Serien som nogen elsker og dyrker og som andre elsker at hade.


banner
Overskrift Højre Block
Top Gun: Maverick
A Hero
Grosse Freiheit
Toscana (Netflix)
Mr. Graversen
Chip 'n Dale: Re...
Everything Every...
Lev, Elsk, Paris
Operation Mincemeat
På Nært HoldKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...