Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Bodilprisen 2023...
Spansk Doña Zine...
Robert Nominerin...
Franske Filmmandage
Fejø Film Festival

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Meter I Sekundet
Meter I Sekundet billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

The Ugly Truth

4. september 2009 af Randi Bjerg

5 stjerner Skriv en kommentar

The Ugly Truth billede

En romantisk komedie om den grimme, ærlige og nogle gange ubehagelige sandhed.

Abby (Heigl) har bare styr på det. Hun er TV producer på et live morgenprogram – uden seere. Det er pænt, høfligt og kontrolleret. Præcis som Abby. Hun er kontrolfreak og har altid styr på sig selv og er aldrig uforberedt. Hun er så lidt spontan at hun på en date tager ark med samtaleemner med, bare hvis der skulle blive en pinlig stilhed. Ikke noget der gør hendes meget sjældne dates mere vellykkede.
En aften ser hun den perfekte mand. Hendes kat er kravlet op i et træ og hun kravler efter. Her får hun øje på HAM, han er perfekt, lækker, ”symmetrisk” og… grenen knækker og hun sidder fast, heldigvis er Mr. Right tilfældigvis læge og kan forbinde Abbys skadede fod.

På arbejde har Abbys chef ansat Mike (Butler), en mand fra en lokal kabel TV station som i hans program ”the ugly truth” fortæller seerne sandheden om deres sørgelige parlivsdrømme. Eks. ”Hvis du ikke vil have sex med sig selv (ornani), hvad får dig så til at tro at han vil?”

Og da Abby er mere end almindelig desperat efter at vinde ”vidundermanden”, glemmer hun sin stolthed og beder om hjælp fra Mike. Han ved hvordan mænd tænker, alle mænd, også de sofistikerede læger.
Så er scenen sat for en god klassisk komedie, for imens Mike hjælper Abby udvikler de også et venskab, men venskab kan jo fører mere med sig…

Selvom man ikke er i tvivl om at det er en romantisk komedie man sidder og ser, og selvom slutningen er ganske forudsigelig, hvis man bare har set en enkelt eller to romantiske komedier før, er det ”the ugly truth” hverken kedelig eller langtrukken.
Sammensætningen af den overdrevne kontrolfreak Abby og den ekstremt ærlige og øretæveindbydende Mike er et friskt pust. Ikke fordi mænd på film ikke har været øretæveindbydende før, Mike er så rapkæftet, og bruger så direkte vendinger, at kvinderne i salen nok vil føle sig lige så fornærmede som Abby. De direkte vendinger er forfriskende, og ærligt talt tror jeg det er hvad mange af vi kvinder har brug for at høre en gang imellem. De fleste romantiske komedier viser os alle de romantiske episoder vi håber på at vi selv vil komme til at opleve, men Mike giver et mere realistisk bud på hvordan den virkelige verden hænger sammen, på film og uden for biografen.

Samtidig vil tilstedeværelse af den meget mandige Mike nok gøre at flere fyre vil kunne holde ud at sidde ved siden af kæresten/daten i biografen.

Titel: The Ugly Truth
Original Titel: The Ugly Truth
Premieredato: 4. september 2009
Instruktør: Robert Luketic
Skuespillere: Katherine Heigl, Gerard Butler, Bree Turner, Eric Winter, Nick Searcy, Jesse D Goins, Cheryl Hines
Spilletid: 101 min.
Selskab: Sony Pictures International, 2009
Genre: Romantik
Link: http://www.theuglytruth-movie.com

banner
Overskrift Højre Block
meter i sekundet
Aftersun
Karaoke Paradise
Regnen skyller a...
Den blinde mand ...
Babylon
Willow (Disney+)
The Pale Blue Ey...
Ét år, én nat
Operation Fortun...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...