Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

For Evigt
For Evigt billede

Hammarskjöld
Civil War


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Watcher (DVD)

18. december 2001 af Jesper Hintze Vildbrad

4 stjerner Skriv en kommentar

The Watcher (DVD) billede

En seriemorder, dræber sine ofre, efter at have overvåget dem intenst i et par dage. FBI drages ind i sagen, og de får 24 timer til at opklare et mord der endnu ikke er begået.

Joel Campbell (James Spader) er den afdankede og alkoholiserede politi- mand, der før var en af FBI´s bedste agenter. Dengang var han tæt på en sadistisk kvindemorder David Allen Griffin (Keanu Reeves), men nerverne kom Joel i forkøbet, han mistede sin datter, og måtte flygte til Chicago.

Joel lever et sølle liv, og det opbæres kun af hans psykolog Dr. Polly Beilman (Marisa Tomei), de synes at have noget for hinanden, ihvertfald forståelse, og det har Joel hårdt brug for.
Så sker det at kvindemorderen er kommet til byen, og han sender Joel et brev med et fotografi i. Om 24 timer bliver denne unge kvinde myrdet! Nu er det ligesom Joel der er den jagede. Efterforskningen går igang med at finde pigens identitet, og til sidst lykkedes det, men da de ringer til hende er tiden gået, og de hører morderens stemme i telefonen.
Men Joel modtager igen et brev igen med et billede af en ung pige. For Joel er der ingen tvivl om at det er et personligt anliggende for kvindemorderen, at han vil ødelægge Joels liv fuldstændig, men det var egentlig ødelagt på forhånd, men det viser sig snart at det kan blive meget meget værrere...

En rigtig thriller, bygget op på det lidt mere mytiske plan, som i filmen “Seven”, har denne dog ikke den samme uhygge, idet man kender morderen, og ser hans kontakt med ofrene. Keanu Reeves fungere ganske udemærket som den meget kolde og afstumpede kvindemorder, der lider af storheds vanvid, James Spader er vanen tro ganske enkelt fremragende, og Marisa Tomei lyder også godt op. Det er historien som drukner lidt i det tekniske isenkram. Den er for stærkt koncenteret i sin fortolkning, og virker hele tiden som en film, ikke som en dokumentar af virkeligheden, der er for film over den, tilat man virkelig kan blive grebet.

Bonusmateriale til dvd´en, har en cast over de forskellige skuespiller der medvirker samt instruktøren, og interessant er det at se at blandt andet Keanu Reeves medvirker i Matrix Reloaded (2´eren) og Matrix 3, som kommer til biografmørket i henholdsvis 2003 samt 2004.
Der er ingen interview, men til gengæld trailer til filmen, samt tre andre “Dracula 2001”, “The Crew” og den godt skuespilsbesatte “Under Suspicion”.
Filmen er venligst stillet til rådighed af Scanbox.

Titel: The Watcher
Original Titel: The Watcher
Premieredato: 18. december 2001
Instruktør: Joe Charbanic
Skuespillere: James Spader, Marisa Tomei, Keanu Reeves, Ernie Hudson
Spilletid: 92 min.
Selskab: Universal Pictures/2001
Genre: Thriller
Link: http://www.scanbox.com
Psykopaten (keanu Reeves), kvindemorderen.
Psykopaten (keanu Reeves), kvindemorderen.
Betjenten (James Spader), den alkoholiserede.
Betjenten (James Spader), den alkoholiserede.
Psykologen (Marisa Tomei), den forstående.
Psykologen (Marisa Tomei), den forstående.


banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & HejrenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...