Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

The World of Hans Zimmer

2. juli 2019 af Jesper Rosenberg Antonsen Skriv en kommentar

The World of Hans Zimmer billede

Alle kender musikken fra Løvernes Konge og mange andre store film - nu kommer filmmusikkens største hits live på scenen i Jyske Bank Boxen


Hans Zimmer er en rockstjerne inden for filmmusik. Hans kæmpe hits og prisvindende soundtracks kommer til Jyske Bank Boxen til november, hvor Zimmers symfoniorkester vil fremføre den bjergtagende filmmusik live fra scenen i Herning.

Hans Zimmer er kendt for sin betagende og meget velkendte filmmusik til klassikere som Gladiator, Rain Man, The Dark Knight-triologien, The Last Samurai, 12 Years a Slave, Inception, Interstellar og mange flere. Han gav de fleste gåsehud med soundtracket til Disneys Løvernes Konge i starten af 1990’erne. Dengang vandt musikken to Grammy Awards, en Golden Globe og en Academy Award. Nu er Hans Zimmer klar med nye fortolkninger af det medrivende soundtrack i Disneys store genindspilning af Løvernes Konge, der kommer i biografen den 17. juli.

Den 14. november 2019 spiller The World of Hans Zimmer – a symphonic celebrationen potpourri af Hans Zimmers store filmklassikere live fra scenen i Jyske Bank Boxen. Hans Zimmer har gennem mange måneder arbejdet fokuseret med sine soundtracks for at forme det spektakulære liveshow. Han har skabt en velkomponeret koncert med sit talentfulde symfoniorkester, der hylder filmens største musiknumre med liveversioner af hit lige fra Løvernes Konge til Gladiator.

Zimmers band er et særligt symfoniorkester; et talentfuldt hold Hans Zimmers venner og kollegaer gennem mange år. Den spektakulære koncert bliver dirigeret af Gavin Greenaway, som Hans Zimmer siger, at ”han stoler mere på, end han stoler på sig selv”. I det hele taget er den storladne koncert en gennemarbejdet forestilling nøje instrueret og finjusteret af Hans Zimmer, der også har udvalgt visuals, som vil understøtte den holistiske oplevelse af musikken fra en storskærm på scenen. Hans Zimmer og hans store talent har formet hele koncerten og står tydeligt – og det er, selvom han ikke selv står på scenen.

The world of Hans Zimmer præsenteres af smash!bang!pow! & FKP Scorpio.

Koncertinformation:
The World of Hans Zimmer – A Symphonic Celebration (DE)
Jyske Bank Boxen, Kaj Zartows Vej 7, 7400 Herning
Torsdag den 14. november 2019 kl. 19.00
Billetpris fra DKK 645 (+ gebyr)

Læs mere her:
https://www.worldofhanszimmer.com/

Køb billetter her:


Link: https://www.billetlugen.dk/the-world-of-hans-zimmer-herning-billetter.html


banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & HejrenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...