Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Ti fod under

14. december 2004 af Søren Falgaard

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Ti fod under billede

Opfølgeren til ”Ni fod under” er der ikke meget ved. Filmen har enkelte halvsjove sekvenser, men stor underholdning er det nu ikke

I 2000 kom actionkomedien ”Ni fod under”. Filmen blev et stort hit ved billetlugerne, og Jonathan Lynns film fungerede da også ganske fint uden dog at hæve sig op på et humoristisk niveau, der virkeligt bragte lattermusklerne i svingninger. Opfølgeren ”Ti fod under” lever ikke helt op til etteren, men den har dog visse charmerende passager. Filmen er instrueret af Howard Deutch, der hermed har instrueret endnu en tvivlsom film helt på niveau med footballfilmen ”The Replacements” (2001), der heller ikke havde det store at byde på.

Som i ”Ni fod under” skal filmen hovedsageligt bæres af skuespillet mellem den rå Bruce Willis og den mere fimsede Matthew Perry (”Friends”). Willis er den tidligere hitman Jimmie, der nu har slået sig til ro med at bage kager og gøre rent i hjemmet, da Oz´s (Perry) kone kidnappes af mafia, henvender han sig til jimmie for at få hjælp. Det fører til nogle forviklinger og tilfældigheder, der undervejs hiver et par enkle vittigheder med sig. Mest underholdende er mafiabossen Lazlo (Kevin Pollak), der giver den med ungarsk accent og absurde krav til Jimmie og Oz. Jimmies kone Jill (Amanda Peet) har problemer med at udføre sin profession, hun vil ligesom Jimmie være lejemorder. Desværre ryster hun på hånden, når kuglen skal fyres af. I stedet har hun ofte heldet med sig, og de folk hun skal dræbe falder således ud over altankanten og styrter derved tilfældigt i døden. Dette spil mellem Jill og Jimmie har dog ikke de tilstrækkelige facetter til at bidrage til at give filmen mere end som så. Det forbliver en halv kedelig film, som man hurtigt graver ni fod ned i ens hjerne.

Som DVD-køber vil man føle sig ret snydt efter indkøbet af ”Ti fod under”. Filmen holder ikke tempo, og dens underholdningsværdi er stærkt skuffende. Hardcore fans af Willis eller Perry vil måske nyde at se dem i disse roller og i deres samspil, men for gennemsnits filmseeren er der ikke meget at komme efter.

Ekstremateriale er der ikke meget af på DVD’en, der er et par trailers af film som ”The Cooler”, men ikke noget om selve filmen, så heller ikke dette aspekt af udgivelsen kan overbevise en om, at ens DVDsamling har brug for ”Ti fod under”

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.

Titel: Ti fod under
Original Titel: The Whole Ten Yards
Premieredato: 1. december 2004
Instruktør: Howard Deutch
Skuespillere: Bruce Willis, Matthew Perry, Amanda Peet, Natasha Henstridge, Kevin Pollak, Frank Collison
Spilletid: 94 min.
Selskab: Franchise Pictures, Nordisk Film
Genre: Action
Link: http://www.theholetenyards.com


banner
Overskrift Højre Block
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall Guy
Paranoia (Blockb...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...