Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Too Much Pussy! Feminist Sluts, in the Queer X Show.

24. november 2011 af Henrik Andersen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Too Much Pussy! Feminist Sluts, in the Queer X Show. billede

A Queer X Show består af en flok kvinder, der tunere Europa tyndt med deres vilde show. Denne til tider ret så grænseoverskridende dokumentarfilm følger dem på deres vilde road trip.

"I’am a Bitch, Bitch, Bitch. I'am a Rabit on heat" synger Noblesse Oblige imens teksterne i denne dokumentars intro drøner over skærmen. Ingen kan forberede dig på, hvad du skal være vidne til de næste 97 min.
A Queer X Show består af en god håndfuld kvinder der rejser Europa tyndt med et feministisk Queer show, der blander Art Performans, punk, teater og vild strip, med hardcore sex på scenen, tilsat et feminint drys af klare politiske holdninger. Ikke for alle, men bestemt et modigt forsøg på, at vise hvem man er, og hvordan man ser på verden, og de slipper nu ret godt fra det hele, de dejlige damer.

Wendy Delorme, Émilie Jouvet, Ea Metzgerei, Judy Minx, Mad Kate, Sadi Lune, Madison Young og de andre medvirkende i The Queer X Show har så forskellige baggrunde som Pornostjerner, Prostituerede, kunstnere, dansere, forfattere og filminstruktører. De kommer ligeledes fra så forskellige steder som San Francisco, Berlin og Paris, men fælles for den er, at de seksuelt tænder på deres eget køn, og alle kæmper en feministisk frigørelseskamp for at lade verden vide, at det er helt normalt at have seksuelle tanker og fantasier, der strider imod normen. For hvad er normalt og hvad er unormalt? De vil med deres show vise verden, at man skal følge sine lyster og seksualitet, så man kan føle sig i balance med sig selv og sin krop. Derfor smider de alle hæmninger over bord i deres show, og byder gerne publikum op til en omgang uforpligtende hygge backstage.

Indslagene i deres omrejsende cirkus, spænder bredt fra vild og voldsom strip, til masturbation og orgasme indslag på scenen, der vil gøre Meg Ryan misundelig. En af deltagerne syntes også det er vigtigt, at alle mennesker ser en livmoderhals. Noget der ikke kun skal være overladt til lægerne, der jo oftest er mænd. Hun mener det er vigtigt at kvinder kender deres krop fra yderst til inderst, og stiller derfor hendes egen livmoderhals til skue, og så må man bare stille op på række med lommelygte og sin egen nysgerrighed.

Dokumentaren viser også, at det kan være hårdt og opslidende at være på farten. Eksempelvis kører gruppe i 10 timer for at komme til et sted, der kun tilbyder dem ringe forhold, og til og med afbryder dem midt i deres show. Men størstedelen af turen går smertefrit, og The Queer X Show holder modet oppe og fanen højt i deres kvindefrigørelseskamp, der aldrig stopper. The neverending tour imod undertrykkelses og nedgørelse af kvinder verden rundt.

"Så slip dine lyster og fantasier fri, og vær ikke flov over det der tænder dig. Vær ikke flov over dine seksuelle lyster" er et af de mange budskaber som Émilie Jouvet og hendes hold har til os. Bestemt et budskab der er værd at tænke lidt over.

Er du til benhård og "lige i ansigtet" dokumentarfilm vil du sikkert syntes om Too Much Pussy! Feminist Sluts, in the Queer X Show. Andre bør nok tænke sig om en ekstra gang før de indløser penge og tid til et show med de frigjorte damer.

Ekstramateriale.

Ekstramaterialet er ganske tyndt, men består dog af et billede galleri med billeder fra filmen og 3 trailers fra andre Erotiske udgivelser fra Another World Entertainment: Dirty Diaries, Destricted og Viva.

Ekstramaterialet får 1 stjerne ud af 6 mulige.

Billedet står flot, når man tænker på de omstændigheder optagelserne er gjort under. Lyden kan nydes i Dolby Digital 2.0 og dokumentaren kan ses med Danske, Svenske, Finske og Norske undertekster.

Too Much Pussy! Feminist Sluts, in the Queer X Show er venligst stillet til rådighed af Another World Entertainment.

Titel: Too Much Pussy! Feminist Sluts, in the Queer X Show.
Original Titel: Too Much Pussy! Feminist Sluts, in the Queer X Show.
Premieredato: 15. november 2011
Instruktør: Wendy Delorme, Émilie Jouvet.
Skuespillere: Wendy Delorme, Émilie Jouvet, Ea Metzgerei, Judy Minx, Mad Kate, Sadi Lune, Madison Young.
Spilletid: 97 min.
Selskab: 2010
Genre: Dokumentarbanner
Overskrift Højre Block
Diary Of A Wimpy...
Ønsket
Maestro
Godzilla Minus One
Thanksgiving
Leo (Netflix)
Callas Paris 1958
Priscilla
Napoleon
Et Svært ÅrKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...