Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Robertprisen 2021
Omfattende Udvid...
Bag Skyerne – Nå...
Robert-Nominerin...
Casper

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Far Til Fire & V...
Far Til Fire & Vikingerne billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Torque

19. marts 2004 af Maj Ibsen

3 stjerner Skriv en kommentar

Torque  billede

Motorcyklernes svar på Fast and the Furious

Cary Ford (Martin Henderson) er netop hjemvendt, til de støvede landområder i det sydlige Californien, efter at have opholdt sig 6 mdr. i Thailand. Han forlod byen efter at have fundet narkotika i nogle motorcykler han havde opbevaret for narkohandleren Henry James (Matt Schulze). Ford ville ikke levere motorcyklerne tilbage og fik både Henry James og FBI på nakken.

På trods af at han vidste hvad der ventede ham hvis han vendte tilbage til Californien var længslen efter hans tidligere flamme Shane (Monet Mazur) for stor. Dog blev Shane, forståelig nok, ikke særlig glad for at se Cary igen. Hans pludselige forsvinden havde givet hende en del problemer.

Henry er på pletten netop som Cary hjemvender fra Thailand og han er opsat på at få sine motorcykler igen. Henry tyr til vold og dræber lillebroderen til den nådesløse bande Reapers, hærgende leder, Trey (Ice Cube). Ikke nok med det får han det til at se ud som om at det er Cary, der har begået mordet så han både får Reapers og FBI i hælene.

Hvis man er til motorcykler, fart, babes og konstant action så er Torque helt klart en film man bør se. Der er fart på fra start til slut og ikke mange pustepauser undervejs. Handlingen er lidt slap, da den overgås af mange slagsmål og lange forfølgelsesscener.

Skuespillerpræstationerne er heller ikke helt i top, dog formår Ice Cube at skabe en underholdende karakter i Reapers barske leder Trey. Martin Henderson, som tidligere har medvirket i The Ring virker lidt som om at han hverken tager sig selv helt seriøst og heller ikke skuespillet. Det er som om at skuespillerne ikke rigtig når publikum og det er helt klart noget der gør at det kan være svært at vælge parti i filmen.

Dog må det siges, at filmen er fantastisk hvis man sidder med en lille fartdjævel i maven og man ikke tager i ind for at se en visuel god film.

Titel: Torque - Hævn på to hjul
Original Titel: Torque
Premieredato: 19. marts 2004
Instruktør: Joseph Kahn
Skuespillere: Martin Henderson, Ice Cube, Monet Mazur, Matt Schulze
Spilletid: 84 min.
Selskab: Sandrew Metronome
Genre: Action

banner
Overskrift Højre Block
Locked Down (HBO...
Star Trek: Picar...
C. B. Strike: Le...
The Dig
Clouds
The Godfather Co...
The New Mutants
Lykkebugten
The Defeated
After We CollidedKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...