Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Bodilprisen 2023...
Spansk Doña Zine...
Robert Nominerin...
Franske Filmmandage
Fejø Film Festival

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Meter I Sekundet
Meter I Sekundet billede

Bamse


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Tror Du Stadig På Julemanden? (DVD)

14. november 2003 af Rasmus Thomsen

3 stjerner Skriv en kommentar

Tror Du Stadig På Julemanden? (DVD) billede

Tim Allen er endnu en gang tilbage som Julemanden i Disney’s fortsættelse til Tror Du På Julemanden?. Frem med brunkagerne og værsgo at komme i stemning, for her er rigeligt med jul, sådan da!

FILMEN

Julemanden (Tim Allen) bliver nødt til at finde sig en kone inden jul, ellers er det slut med at være Julemand. Det må for alt i verden ikke ske, så med hjælp fra sine Nisser, får de lavet en legetøjskopi af Julemanden som skal være på Nordpolen, alt imens den rigtige Julemand med lynets hast skal finde sig en kone på jorden. Desværre går tingene ikke som de skal, da den nye Julemand (også spillet af Tim Allen) ser noget anderledes på tingene end sin forgænger. De to nisser Bernard (David Krumholtz), som er førstenissen, og Curtis (charmerende spillet af Spencer Breslin fra ”The Kid”), andennissen, prøver alt hvad de kan for at holde styr på tropperne!

Julemanden er allerede begyndt at tabe sig og få mindre skæg, så der er ingen tid at spilde. Det er desværre ikke kun dét der plager ham, men også det at hans søn, Charlie (Eric Lloyd), er kommet på listen over de slemme børn! Det bringer ham i kontakt med skoleinspektøren Carol (Elizabeth Mitchell) og gæt en gang hvad det ender med…

I filmen møder vi nogle interessante figurer såsom Tandfeen, Ole Lukøje og Amor. Alle disse fantasi væsner har, ligesom Julemanden, sit at se til. Det er en anderledes måde at fremstille dem på. Det er ikke en film med de store skuespiller præsentationer, men nævnes skal dog Spencer Breslin som er en fornøjelse at se som den evigt kloge og fornuftige Nisse Curtis. Tror Du Stadig På Julemanden fungerer fint som juleunderholdning og mere er den egentlig ikke. Målgruppen er helt klart børn der stadig tror på Julemanden, så den skal nok falde i god smag i familien.

EKSTRAMATERIALE

Inside The North Pole With Curtis: Her kommer man bag kameraet ledsaget af andennissen Curtis. Det er lavet på en sådan måde at det er til at forstå for selv de mindste i familien. Curtis interviewer bl.a. instruktøren af filmen. Desuden får vi lidt mere at vide om forholdet mellem førstenissen Bernard og Curtis.

Director’s Tour Of Elsburg: Her viser instruktøren, Michael Lembeck, seeren rundt i Elfsburg. Man ser de forskellige butikker og andre bygninger. Han går hånd i hånd med skuespilleren Elizabeth Mitchell og snakker med nogle af nisserne.

Gag Reel: Her er en samling af sjove fraklip og situationer hvor skuespillerne glemmer deres replikker eller på anden måde dummer sig. En sjov feature.

True Confessions Of The Legendary Figures: Instruktøren interviewer her de forskellige eventyrfigurer fra filmen. Alt er nemlig ikke idyl og fred mellem disse.

Audio Commentary: Kommentarspor af Instruktøren Michael Lembeck.

Deleted Scenes: 7 slettede scener med introduktion af instruktøren.

Operation Toybox: Save Santa Game: Denne feature indeholder tre små simple spil. Andenissen Curtis fortæller hvad det går ud og kommer med små kommentarer når man gør det godt. Det ene spil går ud på at manøvrer uden om legetøjs soldaterne udenfor Julemanden værksted. Det andet at skyde dem ned med en strømlignede stråle og det sidste er at svare på nogle spørgsmål omhandlende filmen. Man styrer med højre og venstre knap, mens der skydes/vælges på Enter-knappen. Desværre er de ikke tekstet så for de små (som må siges at være målgruppen) er det svært at forstå, men man lærer det nu hurtigt. ; )

KONKLUSION
Denne lille film er som sagt for hele familien, de mindste som primær målgruppe. Den er underholdende og let fordøjelig, så det må siges at være den type film hvor man helst skal sidde med æbleskiver og rigtig råhygge med far, mor eller venner. Desværre for filmen formår den ikke at fange juleånden, så det kan ikke blive til mere end 3 stjerner til denne fortsættelse til en ellers udmærket etter!

Venligst udlånt af: Buena Vista Home Entertainment

Titel: Tror Du Stadig På Julemanden?
Original Titel: The Santa Clause 2
Premieredato: 19. november 2003
Instruktør: Michael Lembeck
Skuespillere: Tim Allen, Elizabeth Mitchell, David Krumholtz, Eric Lloyd, Judge Reinhold, Wendy Crewson, Spencer Breslin, Liliana Mumy
Spilletid: 100 min.
Selskab: Walt Disney Pictures, Outlaw Productions
Genre: Familie
Julemanden med sine Nisser!
Julemanden med sine Nisser!
En tyk Tim Allen.
En tyk Tim Allen.


banner
Overskrift Højre Block
Regnen skyller a...
Den blinde mand ...
Babylon
Willow (Disney+)
The Pale Blue Ey...
Ét år, én nat
Operation Fortun...
Boy From Heaven
White Noise (Net...
Copenhagen Cowbo...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...