Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Fri Mand
Fri Mand billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Unthinkable

10. december 2017 af Jesper Poulsen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Unthinkable billede

Drama som centrerer omkring hvem du lader komme helt tæt på dig og din familie. Idéen er fin, men udførelsen er set tusind gange før.

Hvorfor titlen skal ændres fra ”Inconcievable” til ”Unthinkable” skal du ikke spørge mig om. Til gengæld kan du sagtens spørge mig om hvad jeg synes om filmen. Her får du den klassiske fortælling om den udefrakommende person, som indynder sig i et familieliv med en slet skjult dagsorden. Nicky Whelan spiller Katie, der fungerer som både barnepige og rugemor, for en nødstedt familie, der har brug for hjælp udefra.

Sagen er den at Angela (Gina Gershon) og Brian (Nicolas Cage) bliver gode venner med Katie, som på alle leder og kanter gør hvad hun kan for at passe ind, som den søde og nyankomne frelser i parrets tilværelse. Alt går rigtig godt, indtil Katies fortid udfolder sig, men desværre kun så parrets kvindelige halvdel fatter mistanke. Katie har nemlig en fortid som rugemor med en brist. Til al uheld står Angela meget alene med sin uro omkring den nyankomne, for med hvert eneste psykopatiske træk Katie besidder, fremstår hun kun som direkte pålidelig i forhold til Angela. Tingene snerper til i et vildt spil mellem påstand og sandhed.

Hvis man kan holde til at se Unthinkable, skal man ikke være af den sarte type. Filmen handler om den tilfldighed, hvor man lukker en vildt fremmed ind i sit liv, og her til at passe sit barn og indgå i en ligeværdig familie-treenighed. Dertil kommer den mistænksomhed og ensomhed der dukker op hos Angela, da hun opdager at Katie skjuler en mørk fortid. Hvor hvert et træk, som Angela tager, så står hun kun tilbage med vanskeligheder, så sagen er ikke let.

Jonathan Baker har instrueret et drama, som går under huden på dig, men også har sine svagheder. Der bliver lige rigelig overspillet, ikke mindst af legendariske Faye Dunaway i rollen som svigermor. Nicolas Cage er igen kun skyggen af sig selv, og er det ultimative bevis på at alt har sin storhedstid jf. Bruce Willis og Wesley Snipes, som heller ikke længere bliver tilbudt A-liste-roller. Rammen bliver meget påståelig og meget ensidig og opstillet. Idéen er sådan set god, men der mangler nærvær og nerve i udførelsen.

Unthinkable er en fin forestilling, men når ikke rigtig op i omdrejninger. Man kan være fint underholdt, selvom den ligner en konstellation man har set til ukendelighed. Den rejser sig dog ikke fra det middelmådige, og må derfor nøjes med 3 stjerner.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:

Mis. Label.

Titel: Unthinkable
Original Titel: Inconcievable
Premieredato: 16. november 2017
Instruktør: Jonathan Baker
Skuespillere: Nicky Whelan, Nicolas Cage, Faye Dunaway, Gina Gershon, Jonathan Baker, James Van Patten, Natalie Eva Marie, Ele Bardha, Leah Huebner
Spilletid: 105 min.
Selskab: Highland Film Group, Ingenious, JB Entertainment, 2017
Genre: Drama , Thriller


banner
Overskrift Højre Block
Diary Of A Wimpy...
Ønsket
Maestro
Godzilla Minus One
Thanksgiving
Leo (Netflix)
Callas Paris 1958
Priscilla
Napoleon
Et Svært ÅrKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...