Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

De Lydløse
De Lydløse billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Venom: The Last Dance

24. oktober 2024 af Maria Bjerregaard

4 stjerner Skriv en kommentar

Venom: The Last Dance billede

Symbiosen Venom og Eddie Brock slutter af med manér i et fjollet, men underholdende action-brag!

Venom er den antihelt, vi alle elsker at hade. Den helt store hovedkarakter i universet, må siges at være Spiderman, men Venom filmene har klaret det så godt med en velspillende Tom Hardy i hovedrollen. Så naturligvis skal vi også tage afsked til det lidt mærkelige par her i den formodende sidste Venom film.

Eddie Brock ( Tom Hardy) og symbiosen Venom er på fulgt efter begivenhederne i San Fransisco. Nu viser det sig, at det ikke blot er regeringen, der er efter parret, men også en ny fjende, der til hver tid vil tilintetgøre Venom. Det er bestemt ikke den optimale idé, og imens Eddie og Venom prøver at komme til New York og se Frihedsgudinden, mødes de med andre, der også gerne vil have fat i det umage par.

Tom Hardy har skabt noget særlig med Venom. Det er der ingen tvivl om, da han både udstråler charme, sårbarhed og er rå. Det passer perfekt til Eddie Brock. Samtidig spiller han også Venom, og derfor er størstedelen af filmen blot en samtale med sig selv og hans indre jeg. Det er dog også det, der skaber filmen – nemlig venskabet imellem det umage par.

Kelly Marcel har indtil videre arbejdede som manuskriptforfatter på de sidste to Venom film, men har her fået rollen som instruktør. En opgave, der løses fint, da alle nu er bekendt med filmenes lidt akavet stil, humor og action. Det er bestemt ikke en superheltefilm, der vil gå i historiebøgerne – tværtimod virker den til at være en B-film, men også være klar over det. Det giver mulighed for at udforske aspekterne og bare slå sig løs. Det er noget Venom fans godt vil være tilfredse med.

Action sekvenserne er så gakkede og langt ud, at de virker mere komiske end imponerende. Dette er dog også blot et godt tegn på, at både producer og skuespiller Tom Hardy godt ved, hvad fans gerne vil have, da filmen aldrig kommer op på samme niveau som andre Marvel superheltefilm. Dette gør dog blot filmen unik på sin egen måde.

”Venom: The Last Dance” er et underholdende, fjollet og sørgmodigt farvel til det gode makkerpar. Tom Hardy er skabt til at spille både Eddie Brock og Venom, og dette er filmens stærkeste kerne. Humoren virker til tider akavet og lidt ved siden af, men dette er også, hvad gør Venom noget særligt. Venom fans vil ikke føle sig skuffet over dette afsluttende kapitel.

Titel: Venom: The Last Dance
Original Titel: Venom: The Last Dance
Premieredato: 24. oktober 2024
Instruktør: Kelly Marcel
Skuespillere: Tom Hardy, Chiwetel Ejiofor, Juno Temple, Rhys Ifans, Peggy Lu, Alanna Ubach, Stephen Graham
Spilletid: 110 min.
Selskab: Marvel Entertainment, SF Studios, 2024
Genre: Action , Humor , Sci-Fi






banner
Overskrift Højre Block
Venom: The Last ...
We Live in Time
THE SUBSTANCE
Alien: Romulus
Smile 2
THE APPRENTICE
The Exorcism (Bl...
Joker: Folie a Deux
AFTERWAR
Megalopolis



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...