Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Hunger Games...
The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes billede

Saw X


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Veronica Mars: Sæson 1

17. juni 2008 af Robert Johannes Rasmussen

5 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Veronica Mars: Sæson 1 billede

Det blev til tre sæsoner – eller hvad der svarer til 64 episoder – af den charmende og stærkt underholdende serie “Veronica Mars”, førend den sidste år fik kniven af tv-selskabet.

Nu kan første sæson af "Veronica Mars" langt om længe købes på DVD!

Veronica Mars (Kristen Bell) er ikke en almindelig teenager. Hun er ikke en pige, der går mange af på dusinet. Hun er kæk, idérig og har et velformulerende og svovlende frækt mundtøj, der kan klaske enhver til vægs med en altid rammende, spydig og ofte stødende formulering. En evne, hun med glæde praktiserer over for mentalt underbemidlede blondiner på Neptune High, hvor hun selv til daglig har sin vante skolegang.

Når hun ikke passer sin skole, når hun ikke roder sig ud i problemer, arbejder hun sammen med sin far i et detektivbureau i den trendy, californiske kystby Neptune. Her spænder sagerne fra opklaring af e-mail-svindel, biltyverier, kreditkortsfusk til salg og misbrug af narkotika og meget, meget andet.

Som en diametral modsætning til den intelligens, der omgærder Veronica Mars’ person, står alle de karikerede teenblondiner, der må og skal findes i serier, der foregår på amerikanske high schools. En i denne henseende til serien godt castet “skuespiller” er Paris Hilton, der gør sin entré i seriens anden episode (“Credit Where Credit's Due”), hvor hun kommer trillende på sin lyserøde scooter iført et ditto lyserødt outfit af den casual slags! En rolle, en performance, der fint matcher det mediebillede, hun så ihærdigt har struktureret af sig selv. Titlen på episoden kunne for så vidt have været “The Rise and Fall of the Stupid Blonde” – den ville rammende have opsummeret den funktion, hendes karakter varetager!

Første sæsons 22 episoder er bygget op omkring en række enkeltstående sager og mysterier, der skal opklares, samtidig med, at der er en gennemgående rød tråd. Den røde tråd udgøres af det i første episode introducerede mord på Veronica Mars’ veninde – rigmandsdatteren Lily Kane – og den efterfølgende opklaring af sagen. En sag, der også involverer Veronicas mor, der under mystiske omstændigheder har valgt at forlade sin datter og mand.

Mordsagen, der har gjort Veronica Mars dybt upopulær blandt “the rich and famous” på Neptune High, trækker dybe spor i hendes sind. Ikke kun har hun mistet sin bedste veninde, hun har også mistet sin kæreste – Duncan Kane – der var bror til den myrdede og er derfor ikke selv længere en del af skolens populære slæng. Veronicas far har mistet sit job som Neptunes sherif som konsekvens af mordopklaringens udfald – han beskyldte Lilys far for at være morderen af sin datter! Ydermere har Veronicas mor forladt både datter og mand i kølvandet på den uheldige mediebevågenhed, der fulgte med mandens fyring.

Men var Veronicas far helt galt på den, da han beskyldte Lilys far for mordet på sin egen datter? Og er der måske mere tungtvejende årsager til, at Veronicas mor forlod sin familie og gik under jorden? Det må man selv finde ud af (det skal ikke afsløres her) når man sammen med Veronica Mars opklarer sagen og finder den rette sammenhæng!

Hvis man er fan af “Buffy the Vampire Slayer”, hvis man elsker postnummeret 90210, så vil man nyde at kaste sig over “Veronica Mars” og de Nancy Drew-agtige mysterier og kriminalgåder, hun hovedkulds kaster sig ud i.

Blandt det sørgelige ekstramateriale finder man følgende:

- Over 20 minutes of unaired scenes.
- Extended pilot episode with an unaired opening sequence.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Warner Home Video.

Titel: Veronica Mars: Sæson 1
Original Titel: Veronica Mars: Season 1
Premieredato: 27. maj 2008
Instruktør: Rob Thomas (creator)
Skuespillere: Kristen Bell, Percy Daggs III, Jason Dohring, Francis Capra, Enrico Colantoni, Paris Hilton, Ryan Hansen, Teddy Dunn, Michael Muhney
Spilletid: 883 min.
Selskab: Warner Brothers
Genre: Krimi

banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...