Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Marvel-Amok: 22 ...
Cinema Made In I...
Interview Med Da...
Oscar 2019
Natalias Synlige...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Kvinde På Krigss...
Kvinde På Krigsstien billede

Hunter Killer
Mary Poppins Ven...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Vild med dans

20. oktober 2005 af Lise Aakjær

5 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Vild med dans billede

Dansefeberen har for alvor ramt Danmark med tv2's populære danseprogram "Vild med dans". Nu har tv2 udgivet en danseinstruktions-DVD, så man kan lære dansenes grundtrin hjemme i stuen.

Er du også vild med dans, men træder du dig selv og din partner over tæerne i forsøget på at danse som de kendte fra TV2's populære fredagsprogram "Vild med dans"?
Mens showet for anden gang går sin sejrsgang landet over, kan du nu lære at træde en tango i takt med vinderne af første show. Tv-kendis Erik Peitersen og den professionelle danserinde Marianne Eihilt har lavet en pædagogisk opbygget instruktions-DVD, der er lige til at danse til.

DVD'en indeholder alle de kendte danse: fra standarddansene vals, tango, wienervals, slowfox og quickstep til de mere eksotiske latinamerikanske danse som f.eks. pasodoble, samba og cha-cha-cha. En lektion i brudevals er også hensigtsmæssigt blevet klemt ind som ekstramateriale, selvom den form for vals ikke optræder i selve tv-programmet.

Dvd'en er opdelt i gode, korte afsnit for hver dans, hvor man langsomt lærer den pågældende dans' grundtrin i etaper fra 1- 4. Denne inddeling gør, at man kan bevæge sig op på næste niveau, så snart man er klar og har lært at sætte fødderne rigtigt til grundtrinene.

Indlæringen foregår i et fint langsomt tempo, så selv de mest fummelfodede nybegyndere kan følge med. Den gode, grundige gennemgang af dansene er især Marianne Eihilts fortjeneste, der professionelt og scenevant fører hjemmedanserne igennem trinene, mens Erik Peitersen stiller nybegynderens dumme spørgsmål og laver jokes. Men det er nu ganske underholdende.

Sidst er der gode begyndertips og tricks om alt fra valg af dansesko til damer og herrer, til hvordan man med fordel kan tage et kosteskaft til hjælp, når det gælder om at opnå den rette positur og holdning under dansen.

Det er vel at mærke kun dansenes absolutte grundtrin, Marianne og Erik forsøger at lære fra sig. Hvis man har lyst til de helt store kraftspring og piruetter, må man en tur ned på danseskolens bonede gulve. Men med grundtrinnene på plads er man allerede kommet et langt stykke af vejen.

Som en ekstra bonus og gulerod foran wannabe dansere er der klip fra selve showet "Vild med dans" med Erik og Marianne, der træder den pågældende dans, som den KAN komme til at se ud!

Med DVD'en følger en CD med samtlige dansenumre i fuld længde fra tv-programmet. Det er The Antonelli Orchestra, der har indspillet f.eks. "That's Amore", "Love is in the Air", "Vild med regndans" og så selvfølgelig "Brudevalsen".

Dette indeholder DVD'en:
• Danseinstruktions-DVD af Erik Peitersen og Marianne Eihilt.
• Musikken i fuld længde på CD af The Antonelli Orchestra.
• Sjove fraklip og optagelser fra Vild Med Dans programmerne.
• I alt 3 timer og 20 minutters danseundervisning og
• bonusmateriale:
- "Papir mellem herre og dame"
- "Kosteskaft gennem skjorte"
- "Kosteskaft der balancerer"
- "Elastik om benene"
- "Valg af sko" og til sidst
- "Brudevals" og den store "Finale dans".

DVDen er venligst stillet til rådighed af
EMI Music Denmark.

Titel: Vild med dans
Original Titel: Vild med dans
Premieredato: 26. september 2005
Skuespillere: Marianne Eihilt, Erik Peitersen
Spilletid: 200 min.
Selskab: Emi Music Denmark, tv2, 2005
Genre: Andetbanner
Overskrift Højre Block
Bumblebee (4K Ul...
Det Vilde Pæretræ
En Spions Bekend...
Five Feet Apart
Villy og Monster...
The White Crow
John Wick 3:Para...
Ternet Ninja
Miss Bala
UglyDollsKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...