Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Grænseløse
Den Grænseløse billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Voyeuren.

26. marts 2011 af Henrik Andersen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Voyeuren. billede

Tinto Brass lader os lure med i denne erotiske fortælling. Flot skildret og aldrig kedelig.

Edorado (Francesco Casale) også kaldet Dodo, er kærester med den smukke og forførende Sylvia (Katarina Vasilissa). Han vil gerne flytte sammen med hende, for det er ikke optimalt for dem, at bo i hans fars hus. Dodo’s far er syg, og bliver plejet af den udfordrende sygeplejerske Fausta, der tænder en smule på både Dodo og hans syge far. En dag indrømmer Sylvia, at hun har haft en affære med en anden mand, og Dodo bliver naturligvis ked af det. Efter en hed tur i biografen, holder de en pause fra hinanden. Dodo underviser på et universitet, og en dag giver han den mørke skønhed Zarie et lift hjem. Hun har et godt øje til ham, og har lagt mærke til, at han går og tager billeder af alting. Hun tilbyder ham at fotografere hende, og snart knipser Dodo løs. Mit i den lumre fotosession kommer Zarie’s elskerinde hjem, og nu bliver der virkelig noget for Dodo at fotografere. Men Dodo drømmer stadigvæk om sin elskede Sylvia, og snart opdager han, hvad hendes affære har gået ud på. En opdagelse der både ryster og pirre ham.

Voyeuren er instrueret af Tinto Brass, der også står bag erotiske perler som “Salon Kitty”, “Bag låste Døre”, “Den Sorte Engel” og ikke mindst mesterværket Caligula fra 1977 med en helt fantastisk Malcolm McDowell i den altoverskyggende hovedrolle som den sindssyge Romerske kejser.
Tinto Brass har altid formået, at instruere hans erotiske film, med et vist kunstnerisk islæt. Produktionsstandarten er høj, og hans brug af kamera, musik, lyd og lys giver det hele et drys af kvalitet.

I Voyeuren skildre han smukt og pirrende det at lure på andre folk. Hovedrollen Dodo bliver opstemt af det, og heldigvis er hans elsker Sylvia med på ideen. Startscenen hvor hun klæder sig på foran ham, imens han lettere skjult i mørket, nyder hvert sekund af det, er yderst vellykket. Men det er ikke kun Dodo’s forhold til det at lure på andre, der bliver taget hånd om, også andre mennesker filmen igennem har disse lyster, og dette bliver også fortalt og vist på fornemste måde. Tinto Brass kan sit kram, når det kommer til at skildre erotiske lyster, og derfor bliver det aldrig banalt eller kedeligt at overvære.

Tinto Brass er kendt som en skandalernes mand, og der går også flere historier om hans måde at opføre sig på under optagelserne til Voyeuren. Playboy modellen Katarina Vasilissa der spiller den dejlige Sylvia, blev I første omgang fravalgt til rollen, da Tinto Brass mest er til Mørkhårede piger (Katarina Vasilissa er blondine). Men dette blev der rettet op på, da han under casting opdagede, at hendes kønsbehåring var mørk.

Har man set andre film af Tinto Brass, og har man i øvrigt lyst til at følge ham ind i Voyeurens verden, er dette bestemt en film for dig.

Ekstramateriale.

Ekstramaterialet er fyldt med godter. Blandt andet biografier om Katarina Vasilissa og Tinto Brass. En spændende Trivia om filmens tilblivelse, et billedgalleri man kan lure lidt i, og et spændende trailershow med andre AWE udgivelser.

Ekstramaterialet får 2 stjerner ud af 6 mulige.

Billedet er flot overført, og kan ses i dets oprindelige format. Lyden er Italiensk Stereo.

Filmen kan ses med Danske, Finske, Norske og Svenske undertekster.

Voyeuren er venligst stillet til rådighed af Another world Entertainment.

Titel: Voyeuren.
Original Titel: L’uomo che guarda.
Premieredato: 15. februar 2011
Instruktør: Tinto Brass.
Skuespillere: Katarina Vasilissa, Francesco Casale, Cristina Garavaglia.
Spilletid: 97 min.
Selskab: 1994
Genre: Romantik



banner
Overskrift Højre Block
Monkey Man
Immaculate
Fire døtre
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...