Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Robert-Prisen 2023
Bodilprisen 2023...
Spansk Doña Zine...
Robert Nominerin...
Franske Filmmandage

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jomfruer Fra Rummet
Jomfruer Fra Rummet billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Waking Up In Reno (DVD)

18. juni 2003 af Morten Eriksen

4 stjerner Skriv en kommentar

Waking Up In Reno (DVD) billede

2 gifte par tager på bilferie. Målet er et monster truck show i Reno. De er alle 4 de bedste venner, og det virker som en genial idé at tage på ferie sammen! Men er det nu også det?

De 4 venner er Roy og Candy (Patrick Swayze og Charlize Theron) samt Lonnie Earl og Darlene (Billy Bob Thornton og Natasha Richardson). Roy har problemer med sædkvaliteten og han lider af mindreværdskomplekser. Han har i al hemmelighed inden ferien fået lavet et fertilitetscheck, som han dog mangler svar på. Candy vil meget gerne have børn med Roy og hun kan ikke vente. Lonnie Earl er en hot shot bilsælger og hans kone Darlene håber på at turen til Reno kan bringe dem tættere sammen, da deres kærlighedsliv er en mangelvare.

Det går alt sammen meget godt. De tager afsted i Lonnie Earls splinternye Chevrolet Surburban 4-hjulstrækker, som han regner med han kan sælge som ny når de vender hjem igen. De slår sig løs, får drukket nogle øl, dyrket lagengymnastik og turen lover godt, indtil at Candy tager en graviditetstest der er positiv! Roy ringer nemlig til lægen og får sine testresultater der viser, at der absolut intet liv er i pungen...

Filmen byder på sidespring og pinlige situationer. Personerne i filmen er en flok bondeknolde som er taget lige ud af et amerikansk talkshow. Som een af dem siger på et tidspunkt i filmen ”This isn’t Reno! This is Melrose Place!”. Filmen er enkelte steder hylende morsom og det er en fornøjelse det meste af vejen. Filmen har dog en usædvanlig brat slutning der kommer ud af den blå luft, så man sidder og tænker HVAD! Det virker som om at filmen er afkortet. Derfor trækker det noget ned, men indtil det tidspunkt har det været ganske fornøjeligt og de er alle fire gode i deres roller. Billy Bob Thornton har de absolut bedste replikker og han rammer plet med sin redneck-car-salesman personlighed. Hans repertoire som skuespiller er imponerende, og uden ham i denne film, så var der ikke blevet nogen tur til Reno! Det er ham der styrer showet. Natasha Richardson har virkeligt arbejdet med hendes accent! Penélope Cruz dukker op i en lille rolle som luxusluder.

”Waking Up In Reno” er en let fordøjelig film der passer fint som lørdagsunderholdning i hjemmebiffen. Kunne du lide ”The Sweetest Thing” med Cameron Diaz, så er denne film på listen af dem du mangler at se. Vi er ovre i lidt den samme ”friske” komedie.

DVD specifikationer:

Menuerne er still billeder med underlægningsmusik. Filmen præsenteres i 16:9 1.85:1. Farverne er gode og billedet står skarpt gennem hele filmen. Lyden er i Dolby Digital 5.1. Der er effekter i lydsporet enkelte gange i løbet af filmen. Filmens soundtrack er en række godt udvalgte klassikere fra Yello ”Oh Yeah” til en nyere version af ”These Boots Are Made For Walking” her sunget af Geri Halliwell. Filmen er tekstet på dansk, svensk, norsk og finsk.

Special features:

Audio commentary
The Cast
Deleted scenes
The Making of “Waking Up In Reno”
Trailers

Kommentarsporet er med instruktøren Jordan Brady og manuskriptforfatterne Brent Briscoe og Mark Fauser. Briscoe og Fauser har selv to små roller i filmen som politibetjente. De laver meget fis på lydsporet. De snakker meget om skuespillerne, hvornår og hvor meget Charlize Theron er nøgen i filmen, og så var der jo også Natasha’s ene bryst der absolut ville hoppe ud til siden.

Der er biografier på Billy Bob Thornton, Charlize Theron, Patrick Swayze og Natasha Richardson. Her kan man bl.a. finde ud af hvilke film Billy Bob Thornton er ved at indspille.

Der er 5 slettede scener i arbejdskvalitet hvoraf den ene scene lægger lidt mere op til en slutning end det vi ser i filmen. Vi får også lidt mere at vide om Lonnie Earls sidespring.

The Making of er et kort 5 minutters ikke-selvforherligende program med interviews om bl.a. skuespillernes accents i filmen.

Der er 4 trailers. ”Waking Up In Reno” (4:3, DD 2.0), fransk trailer for ”Jet Lag” (16:9 1.85:1, DD 2.0), ”Far From Heaven” (4:3, DD 2.0) og ”The Dangerous Lives of Altar Boys” (4:3, DD 2.0)

Filmen er venligst stillet til rådighed af Scanbox

Titel: Waking Up In Reno
Original Titel: Waking Up In Reno
Premieredato: 23. juni 2003
Instruktør: Jordan Brady
Skuespillere: Billy Bob Thornton, Charlize Theron, Patrick Swayze, Natasha Richardson, Penélope Cruz
Spilletid: 87 min.
Selskab: Miramax Films 2002, Scanbox Entertainment 2003
Genre: Humor
Link: http://www.scanbox.com/moviespot.asp?edbnr=5272
Roy og Lonnie Earl pakker bilen.
Roy og Lonnie Earl pakker bilen.
De 4 venner i spillebyen Reno.
De 4 venner i spillebyen Reno.
Candy er gravid, og alle er glade...
Candy er gravid, og alle er glade...


banner
Overskrift Højre Block
meter i sekundet
Aftersun
Karaoke Paradise
Regnen skyller a...
Den blinde mand ...
Babylon
Willow (Disney+)
The Pale Blue Ey...
Ét år, én nat
Operation Fortun...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...