Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

We Are Your Friends

3. september 2015 af Michelle Luna Bordig

3 stjerner Skriv en kommentar

We Are Your Friends billede

We Are Your Friends er tom og kedelige, ligeså er Zac Efron.

Zac Efron spiller den unge Cole, der drømmer om at blive Dj. Altså et kæmpe navn, det eneste han behøver, er ét hit, som han selv siger. Ét hit er nok til at slå sit navn fast. Cole, bor hjemme hos sin ven Mason(Jonny Weston) og hans forældre. Mason og Cole, er rigtige gode venner og sammen med Ollie(Shiloh Fernandez) og Squirrel(Alex Shaffer) danner de deres egen firemands gruppe, hvor drømmene er høje og pengene er lave.

Cole møder super Dj’en James(Wes Bentley), som bliver Coles mentor. Der er bare et lille problem, James har en super lækker kæreste Sophie( Emily Ratajkowski), som Cole har et godt øje til. Cole er splittet imellem gammel loyalitet og nye grænser, historien er tynd og meget enkel og det er musikkens fortjeneste, at der kommer lidt gang i filmen.

Zac Efron fremstår akavet og en smule stiv i sit spil, han har problemer med at forløse hovedrollen og han bliver da også rakket ned af Wes Bentley, som stjæler billedet fra Efron. Men der er slet ikke nok af Bentley til at redde We Are Your Friends. Emily Ratajkowski har mindre tid på lærredet end de andre, hvilket kun er en fordel. Jo mere tid vi har til at se hendes handlinger, jo mere indser man at hun ikke har noget at handle med. Hun tilføjer intet til karakteren, og i princippet kunne en være anden køn pige havet spillet karakteren.

Igennem hele filmen hører vi masser af EDM(Electronic dance music), indimellem ryger man ind i beatsene, og bliver fanget af musikken. Musikken er helt klart det bedste for filmen, og dog. For når det så kommer til Coles store nummer, som han arbejdet og arbejdet på, så er det det kedeligste nummer i hele filmen.

Det er instruktør Max Josephs debut spillefilm, han har tidligere lavet kortfilm, samt Catfish på MTV. Joseph formår ikke at formidle denne historie på en interessant måde, det virker intetsigende. Jeg tænker hverken at det var en god eller dårlig film, jeg synes mere at den var ligegyldig.

Titel: We Are Your Friends
Original Titel: We Are Your Friends
Premieredato: 3. september 2015
Instruktør: Max Joesph
Skuespillere: Zac Efron, Emily Ratajkowsk, Wes Bentley, Alex Shaffer, Shiloh Fernandez, Jonny Weston
Spilletid: 96 min.
Selskab: SF Film, 2015
Genre: Drama
Link: http://wayf-movie.com/


banner
Overskrift Højre Block
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall Guy
Paranoia (Blockb...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...