Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022
Cph:Dox 2022
Robertprisen 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Streaming anmeldelse

Welcome to Acapulco

3. juni 2019 af Maria Bjerregaard

1 stjerner Skriv en kommentar

Welcome to Acapulco  billede

“Welcome to Acapulco” er uambitiøs, humorløs og særdeles pinlig.

Der er bestemt en årsag til, at visse film kun ser dagens lys på en streamingtjeneste. Og ”Welcome to Acapulco” hører under den kategori. Denne film trykker på alle de forkerte knapper, og er slet ikke tiden værd.

Det forkerte Mexico
Spilledesigneren, Matt ( Michael Kingsbaker) skal til Video Game Award i New Mexico. Men efter en druktur i lufthavnen ender han i Acapulco, Mexico. Han finder sig selv jagtet af yderst kriminelle og dødbringende lejemordere, som alle søger en mystisk pakke – en pakke Matt åbenbart skulle have med sig, selvom han intet ved omkring det. Det hele bliver en kæmpe menneskejagt med kriminelle skurke og en smuk femme fatale.

Nej, nej og atter nej
Hvad i alverden havde instruktør, Guillermo Iván, tænkt sig med denne film? Det får vi muligvis aldrig svar på. Der er intet rigtig plot, hvilket højst sandsynligt er derfor, der bliver givet den gas med over-the-top action sekvenser og akavede cut-aways. Vi får her en ”helt”, der har noget alle de slemme mænd gerne vil have. Men ”helten” er ikke i nærheden af at være sjov, sympatisk eller ambitiøs. Det er simpelthen for akavet at være vidne til.

Smukke Mexico, forfærdelig film
Det eneste positive man kan tage fra denne film, er de skønne billeder af Mexico. Der er smukke strande, havet er blåt, alt burde være godt. Men nej. Denne skønhed bliver ødelagt af en stupid action-comedy. Det er sjældent, man ser en film, som fejler på så mange parametre. Alt for den unødvendige breaking of the forth wall, som slet ikke giver mening, fra de kedelige og frustrerede karakterer. Michael Madsen fortjener bedre end en halvkedelig skurk. Og man ved tingene er gået galt, når man har hyret den helt fjerde Balwin bror.

”Welcome to Acapulco” er 1 time og 24 mins pinlighed. Den er særdeles uambitiøs og humorløs, at selv de smukke strande i Mexico ser mærkelige ud.

Titel: Welcome to Acapulco
Original Titel: Welcome to Acapulco
Premieredato: 4. april 2019
Instruktør: Guillermo Iván
Skuespillere: Michael Madsen, Bradley Gregg, William Baldwin, Guillermo Garcia, Ana Layevska, Ana Serradilla, Michael Kingsbaker
Spilletid: 88 min.
Selskab: Open Frames, Highland Film Group, 2019
Genre: Action , Humor
Streaming service: Blockbuster


banner
Overskrift Højre Block
Man vs. Bee (Net...
Elvis
Costa Brava, Lib...
The Black Phone
Playground
Obi-Wan Kenobi (...
Lightyear
Verdens Værste M...
The Hole in the ...
MenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...