Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

What Just Happened

14. juni 2009 af Malene Vinther

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

What Just Happened billede

En stjernespækket komedie om filmbranchen i Hollywood, godt tema, men desvære ikke speciel sjov.

What Just Happened handler om film producenten Ben (Robert De Niro) som kæmper i den hårde branche samtidig med, at han skal opretholde et godt forhold til to ekskoner og deres fælles børn. Den foregår over 2 uger og giver et ganske godt indblik i den stressede hverdag i Hollywood fordi vi hele tiden præsenteres for noget nyt og skal tage stillinger til 3-4 historier i én.

Vi ser den hjerteløse, filmbranche knække de kunstnerriske instruktører fordi film skal være kommercielle og ikke kunstnerisk. Vi ser skuespilleren Bruce Willis være rasende over at skulle barbere sit skæg af, fordi han er en vare der skal sælges. Vi ser familiære problemer, sex, strass og stoffer.

Det er et godt tema filmen har og et godt udgangspunkt. Den tager os i rigtig mange retninger som i principet er relevante nok for at beskrive en producers liv, men nogle af dem er unødvendige eller direkte kedelige. Filmen er som helhed udemærket og til tider er den sjov. Foreksempel skildre den forholdet mellem amerikansk og europæisk filmkultur sådan, at man som europæer ikke kan lade være med at trække på smilebåndet. Den kommercielle samlebånds filmindustri står for skud både som dræber af kunst og mennesker. Det er meget svært at fortælle, hvad denne film egentlig handler om, da den går i mange reninger uden, at det sker en hel masse, hovedingrediensen er persongaleriet, som skal ses og ikke læses om. Dog er mit kritikpunkt, at der simpelthen er for langt mellem grinene og, at man i mellemtiden sidder og småkeder sig. Desuden er Robert De Niros karakter forholdsvist forudsigelig og derfor ikke speciel interessant,

I ekstramaterialet kan man se traileren. Da jeg først så denne tænkte jeg: Hvad handler denne film egentlig om? Da jeg så havde set filmen gik det op for mig, at traileren gav et meget godt billede af filmen, som ja.. egentlig ikke handler om så meget. Sandrew Metronome.

Titel: What Just Happened
Original Titel: What Just Happened
Premieredato: 28. november 2008
Instruktør: Barry Levinson
Skuespillere: Robert De Niro, Bruce Willis, Sean Penn, Catherine Keener.
Spilletid: 90 min.
Selskab: magnolia, 2929 Productions, 2008
Genre: Humor


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...