Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

One Life
One Life billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Why Him?

30. maj 2017 af Teddy Tofte

1 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Why Him? billede

Hvorfor denne film? HVORFOR???

Bryan Cranston vil nok altid blive husket for Walter White fra serien “Breaking Bad”, men for mig vil han altid være Hal. Det er nemt at glemme, at han var hylende morsom som faren i ”Malcolm i midten”, og det er nok det, der vækker nysgerrigheden for mig: at se Cranston vende tilbage til en komediefilm og den genre, som først gjorde ham til et kendt ansigt. I et kort øjeblik er det skønt at se ham tilbage i vante folder, men alt potentiale bliver afskaffet i det sekund, James Franco dukker op i sit mest irriterende, ekstremt ubehagelige stiveste puds som Cranstons kommende svigersøn. Og når det komiske klimaks centrerer sig omkring en død elgs gigantiske testikler, velbevaret i sin egen urin, er der desværre intet håb for, at Cranston kan bære det her vrag af en film.

I ”Why Him?” følger vi Ned Flemming (Cranston), som ejer et kortfirma, som er ved at gå neden under og hjem. Han bliver overrasket, da hans datter (Zoey Deutsch) afslører, at hun nu er i et forhold med en mand. Med sin familie ved sin side rejser Ned til Los Angeles i juledagene for at besøge hans datter og hendes kæreste, Laird Mayhew (Franco). Fordi han synes, at hun er en ansvarlig og sky kvinde, kommer det som et chok, at Laird er en excentrisk millionær, som har svært ved at holde sine meninger tilbage og som bander og svovler konstant. Ned er af den mening, at Laird er mere, end hans datter kan håndtere, og da Laird beder om hendes hånd, får det endelig bægeret til at flyde over. Hvad der følger, er en kamp mellem en mand, som ønsker en fars velsignelse til ægteskab, og en far som i den grad nægter at give den velsignelse.

Historien er essentielt den samme, som “Meet The Parents” gik igennem, men hvad der gør denne film frustrerende på et højt plan er, at den er skrevet og instrueret af John Hamburg, den samme mand som skrev Stiller/DeNiro-komedien. ”Why Him?” føles som et tidligt manuskript af den film, men blev afvist og nu fundet frem fra skraldespanden igen. Jeg kan sagtens forestille mig, at denne historie skulle have fortsat med ”Meet The Parents”-fortællingen, hvor Greg Focker skal møde sine børns partnere, men heldigvis blev det ikke til noget. Og selvom ”Why Him?” ikke har noget med den filmserie at gøre, så er denne film stadig forfærdelig ukomisk og bare kedelig at se på.

Filmen åbner hårdt op med en FaceTime-samtale mellem Franco og Deutsch, hvor de snakker om, at de vil se Netflix og bare slappe af, hvorefter Franco begynder at nedfælde alle de serier, der er tilgængelige på Netflix, og det er allerede dér slet ikke sjovt og det virker som meget doven manuskriptskrivning. Franco er en god skuespiller, som kan spille lidt af hvert, men hans rolle som Laird er i princippet ikke andet end en rolle, man kunne finde i en Seth Rogen- eller Kevin Smith-film om pothoveder, dog uden Smiths fangende dialoger som man kunne finde i hans tidlige film.

Lairds evne til ikke at holde sig tilbage fra at bande hele tiden og dele intime detaljer med folk, der ikke vil høre det, gør ham ikke elskværdig, tværtimod bliver han irriterende at se og høre på. Selvom anden og tredje akt forsøger at gøre ham mere sympatisk (ved at undskylde ham, fordi han havde en dårlig opvækst), virker det bare ikke. Francos præstation kan her sammenlignes med noget af det værste, som Adam Sandler kunne finde på at lave.

Alt i alt er det hele fuldstændig lige meget, fordi hvorfor skulle vi blive frustrerede på en film som ”Why Him?”, når den end ikke har lyst til at give lige så meget energi tilbage, som vi giver den? Selv de berømtheder, som kommer på besøg i filmen, er spild af spilletid og penge, og faktisk er det helt igennem flovt at se på. De sjove scener i filmen er intet andet end en kopi af noget, som bliver udført i de gamle ”Lyserøde Panter”-film, og selvom filmen anerkender det i alt, alt for lang tid, at det er en hyldest, så fjerner det ikke det faktum, at de sjoveste øjeblikke minder dig om en helt anden filmserie, som var sjovere og mere original end dette makværk.

Den største forbrydelse er dog at få Bryan Cranston tilbage til komediegenren og så spilde hans talent på toilethumor. Jeg kan ikke anbefale denne film, selvom det også er en julefilm.

Blu-Ray: filmen ser flot ud og lyder godt. Men jeg lod ikke mærke til noget ekstraordinært ved den her udgivelse.

Ekstramateriale: gag reel (næsten ti minutter af dette - det er sjovt), 47 Minutes on the Can (hvordan de indspillede en toiletscene), Why Gustav? (montage med Gustav), Barb Fleming: America's Mom (om Megan Mullallys rolle), Lou the Entertainer, Richard Blais: Twisted Chef (om filmens kok), fraklippede scener, kommentarspor med John Hamburg, Ian Helfer og William Kerr, billedgalleri, trailers. 4 stjerner for dette.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Twentieth Century Fox Home Entertainment Paramount.

Titel: Why Him?
Original Titel: Why Him?
Premieredato: 18. maj 2017
Instruktør: John Hamburg
Skuespillere: Cedric The Entertainer, Megan Mullally, James Franco, Bob Stephenson, Bryan Cranston, Zoey Deutch, Tangie Ambrose
Spilletid: 111 min.
Selskab: Twentieth Century Fox, Paramount, 2016
Genre: Humor , Romantikbanner
Overskrift Højre Block
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en drengKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...