Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Hunger Games...
The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes billede

Saw X


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Wild Hogs - De Vilde Svin

13. april 2007 af Kristian Jensen

2 stjerner Skriv en kommentar

Wild Hogs - De Vilde Svin billede

4 mænd i deres bedste alder beslutter sig for at tage på en roadtrip tværs over USA. Men de skulle hellere være blevet hjemme!

”Wild Hogs” er historien om 4 mænd: Doug (Tim Allen), Woody (John Travolta), Bobby (Martin Lawrence) og Dudley (William H. Macy). De har alle det til fælles, at de hver især er kørt fast i livet på den ene eller anden måde. For at kickstarte deres kedelige liv, beslutter de sig for at tage på en motorcykeltur tværs over USA. Turen kommer dog ikke til at køre problemfrit, og der går da heller ikke lang tid før de 4 venner, har raget sig uklar med alt lige fra rockerbander til en homoseksuel politibetjent.

Drømmen om den ultimative frihed på den amerikanske highway er et velkendt tema i amerikanske film, der efterhånden har portrætteret livet på vejen i alle former og afskygninger. Den kendteste af de såkaldte road movies er nok Dennis Hoppers ”Easy Rider” fra 1969, der af mange ses som grundstenen for roadgenren.

Men hvor ”Easy Rider” var et vendepunkt i amerikansk filmkunst kan Walt Beckers ”Wild Hogs” nok bedst betegnes som et skridt tilbage.
”Wild Hogs” er en ligegyldig og klichefyldt omgang pladder, der sjældent formår at fornøje. Filmen er proppet med tåbelige stereotyper lige fra den konfliktsky ægtemand, der må generobre sin mandighed til den homoseksuelle politibetjent i stramtsiddende tøj.
Ideen med mænd-i-krise-film er ganske sjov og kan være aldeles underholdende, men det sker bare ikke med ”Wild Hogs”, dertil er plottet i filmen alt for forudsigeligt og tyndt.
Instruktøren Walt Becker har forsøgt at peppe humoren lidt op med lidt klassisk falde-på-halen komik, men selv det falder til jorden med et brag – efter man har set William H. Macy blive smidt af en mortercykel for 3. gang, begynder det at blive lidt kedeligt.

Skuespillerne gør et nogenlunde stykke arbejde. John Travolta er god i rollen som gruppens leder Woody, mens Tim Allen og Martin Lawrence gør hvad de kan for at holde trit.
William H. Macy er ligeledes sjov i rollen som den uheldige computernørd Dudley. Den ellers så talentfulde Ray Liotta (over)spiller rollen som den ondskabsfulde rockerleder Jack.
Det virker underligt at gode skuespillere som William H. Macy og Ray Liotta vælger at bruge deres talent på sådan en omgang platheder, når deres talenter rækker til langt mere.

”Wild Hogs” har sine små øjeblikke, blandt andet en lille cameo af hr. Easy Rider himself, Peter Fonda. Men selvom filmen en gang imellem får latteren til at rulle, kommer man ikke uden om, at ”Wild Hogs” er en tynd omgang morterolie.

Titel: Wild Hogs – De Vilde Svin
Original Titel: Wild Hogs
Premieredato: 13. april 2007
Instruktør: Walt Becker
Skuespillere: John Travolta, Tim Allen, Ray Liotta, Kevin Durand, Martin Lawrence, William H, Macy, Marisa Tomei, M.C, Gainey, Jill Hennessy, Dominic Janes
Spilletid: 99 min.
Selskab: Touchstone Pictures 2007/Buena Vista 2007
Genre: Humor
Link: http://www.devildesvinfilmen.dk

banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...