Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Hammarskjöld
Hammarskjöld billede

For Evigt
Civil War


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

X-Men Original Trilogy

24. november 2016 af Nikolaj Sonqvist

4 stjerner Kommentarer (1) KØB FILMEN HER

X-Men Original Trilogy billede

De originale X-men er stadig 2/3 gennemført.

Endnu en X-men-udgivelse rammer gaden og denne gang er det helt tilbage til rødderne med et boxset med de tre første X-men-film X-Men (2002),X-Men 2 (2003) og X-Men 3: The Last Stand (2006). Box-settet bliver kaldt X-Men Original Trilogy og udover at samle filmene, bidrager det ikke med mange nyheder.

X-Men
Ikke så langt ude i fremtiden lever flere mutanter på jorden, som alle har det til fælles, at de besidder ekstraordinære egenskaber. De fleste almindelige mennesker frygter disse og mutanterne føler sig som udstødte af samfundet. Ligesom blandt almindelige mennesker, findes der mutanter som er gode og andre som er kriminelle og ødelæggende for verden.

Professor Charles Xavier driver en Skole for Begavede Unge, hvor muntantbørn lærer at kontrollere deres overnaturlige kræfter og han mener, at disse evner skal bruges til gavn for menneskeheden. Under folden finder vi Jean Grey, Cyclops og Storm samt nytilkommerne Wolverine og Rogue. På den anden side af hegnet står Magneto, Sabretooth, Mystique og Toad og førstnævnte tror ikke længere på nogen sameksistens mellem mennesker og mutanter og sammen med en koalition af onde mutanter, vil han erobre verdensherredømmet.

X-Men 2
Vi befinder os måneder efter at X-Men besejrede Magneto og fængslede ham i et plastkammer. En dag trænger en mutanten Nightcrawler ind i Det Hvide Hus og forsøger at myrde præsidenten. I mellemtiden forsøger Logan at lære sin fortid at kende og videnskabsmanden William Stryker opdager Professor X's hemmelige skole. Derudover planlægger Magnetos partner, Mystique, at hjælpe sin leder ud af fængslet og Professor X's skole angribes af Strykers mænd. Nu må Logan, Rogue, Iceman og nogle få andre igen træde i karakter.

X-Men 3: The Last Stand
Alverdens mutanter stilles over for det ultimative valg: fundet af et stof, der kan neutralisere deres exceptionelle evner, betyder at de nu selv kan vælge, om de vil fortsætte deres liv som mutanter, isoleret og fremmedgjorte fra mennesket, eller tage fravælge deres evner og tilpasse sig den ordinære tilværelse som almindeligt menneske.

På hver sin side af filosofien står de to ledende mutanter, professor Charles Xavier (Patrick Stewart) og Magneto (Ian McKellen) og mutanterne står over for en kamp, der for altid kan ændre verdens magtbalance.

De udkom - de blev set - de døde
Instruktøren Bryan Singer var i den grad en af forgangsmændene for den nye bølge af tegneseriefilmatiseringer, der stadig i dag lever og bare bliver mere og mere vidtgående. Singer stod for de to første X-Men-film, før den mere mainstream Brett Rattner (Rush Hour) kastede sig over treeren.

Hvor den første X-Men introducerede universet og specielt Hugh Jackman og hans nu ikoniske Wolverine, åbner X-Men 2 langt mere op for universet og de mange karakterer og dilemmaer. Den tredje X-Men: The Last Stand derimod var et stort skridt tilbage for franchisen. Måske ikke økonomisk, men fortællermæssigt og underholdningsvist. Af samme grund skulle der også gå fem år, før franchisen igen blev hjertestartet.

Som boxset bringer X-Men Original Trilogy ikke meget nyt til fansene, men som enkeltstående film er de to første X-Men det hele værd. Desværre skal man så trækkes igennem The Last Stand, som ironisk nok kunne have været det sidste søm i kisten. Men som bekendt lever X-men stadig i bedste velgående.

Ekstramateriale
- Featurettes
- Fotogalleri
- Fraklippede scener
- Interviews
- Storyboard
- Trailer
- TV-spot

Filmen er venligst stillet til rådighed af Fox-Paramount

Titel: X-Men Original Trilogy
Original Titel: X-Men Original Trilogy
Premieredato: 20. oktober 2016
Instruktør: Bryan Singer, Brett Ratner
Skuespillere: Ian Mckellen, Patrick Stewart, Hugh Jackman, Famke Janssen, James Marsden, Halle Berry, Anna Paquin, Tyler Mane
Spilletid: 333 min.
Selskab: Fox-Paramount, 2002, 2003, 2006
Genre: Action , Sci-Fi


banner
Overskrift Højre Block
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...