Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

X-Men: The Cerebro Collection

25. oktober 2014 af Nikolaj Sonqvist

4 stjerner Skriv en kommentar

X-Men: The Cerebro Collection billede

Kræs til X-men fans

Så er der for alvor guf for alle X-men fans. De indtil videre syv X-men film; X-Men (2000), X2 (2003), X-Men - The Last Stand (2006), X-Men Origins: Wolverine (2009), X-Men - First Class (2011), The Wolverine (2013) og X-Men: Days of Future Past (2014) samlet i et box-set.

Den første X-Men-film var i den grad med til at kickstarte den forestående bølge af moderne superheltefilm, der fortsat hagler ned over os adskillige gange om året i biograferne. Selvfølgelig var der fra slut-halvfjerdserne og frem til slut-halvfemserne godt dækket ind af superheltefilm som Batman, Superman og mindre vellykkede forsøg på Captain America og The Fantastic Four, men et skift i øget indtjening og popularitet kom for alvor fra start 00’erne med X-men og Blade (1998) som forgangsfilm, som selvfølgelig blev fulgt op af Spiderman (2002).

X-men serien er som nævnt siden hen blevet en kæmpe franchiese med indtil videre 7 film og endnu flere på vej. Med X-Men spin-off Deadpool (2016), Bryan Singers X-Men: Apocalypse (2016), en mulig Wolverine efterfølger (2017) og måske endda endnu en X-Men spin-off X-Force på tegnebrættet i fremtiden, ser det ikke ud til at X-men-sagaen har en ende lige med det samme! Så forvent flere af denne slags box-set i fremtiden!

De syv film i X-Men: The Cerebro Collection er en gave for alle X-men-fans. Man kan tydeligt se den udvikling, som serien har gennemløbet gennem de 14 år, den indtil videre har spændt over. Såvel teknologisk, men også med hensyn til kompleksiteten i måden filmene bliver fortalt på, som samtidigt er et produkt af den moderne films udvikling. Samtidigt bygger filmene videre på hinandens indbyrdes relationer, som på en eller anden måde gør dem afhængige af hinanden. Specielt superheltefilmene gør brug af denne interseksualitet og tiltagende fortællerkompleksitet, der gør, at man er nød til at starte for en ende af, for at kunne følge helt med i de senere film.

Af de syv film er det klart de to første X-Men film, som er de bedste, mens de fleste fans nok også vil hælde til de senere ”rene” X-men-film First Class og Days of Future Past. Det er klart de to Wolverine-spin-off som trækker franchisen og box-settet ned i kvalitet.

Overordnet set er X-men-filmene måske forgangsserie for den moderne superheltefilm, men de er dog ikke de bedste superheltefilm på markedet. Dertil når de hverken , Batman og The Dark Knight-filmene eller for eksempel Iron Man til sokkeholderne. Men de fleste film leverer Hollywood-underholdning til popcorn-publikummet og sikkert lækkert kræs til de hardcore X-men-fans derude.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Fox-Paramount

Titel: X-Men: The Cerebro Collection
Original Titel: X-Men: The Cerebro Collection
Premieredato: 23. oktober 2014
Instruktør: Bryan Singer, Brett Ratner, Gavin Hood, Matthew Vaughn, James Mangold
Skuespillere: Halle Berry, Hugh Jackman, Ian McKellen, Famke Janssen, Kevin Bacon, Anna Paquin, Brian Cox, Patrick Stewart, Liev Schreiber, James McAvoy, Michael Fassbender, Rose Byrne, James Marsden, Jennifer Lawrence, Kevin Durand, Tao Okamoto
Spilletid: 848 min.
Selskab: 2000, 2003, 2006, 2009, 2011, 2013. 2014
Genre: Action , Adventure , Drama


banner
Overskrift Højre Block
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall GuyKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...