Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Oscar 2021
Dansk Spillefilm...
Robertprisen 2021
Omfattende Udvid...
Bag Skyerne – Nå...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Zombeavers.

8. februar 2015 af Henrik Andersen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Zombeavers. billede

Hvis man er til en syret fortælling om muterede gnavere, der gnasker løs på mennesker, og derved også smitter dem så de muterer, er Zombeavers lige noget for dig. Desuden er filmen fyldt med unge kvinder i lidt tøj, masser af blod og gore, og en historie der næsten ikke er til stede. Hvilket er helt ok i en film som denne.

3 smukke unge kvinder tager på udflugt langt ude i skoven for at nyde livet, og komme lidt væk fra hverdagen og deres kærester. En af dem har lidt kæreste sorger, fordi hun mener hendes kæreste her været hende utro. Hvad de ikke ved er, at tæt på hytten er der i forbindelse med et uheld blevet spildt noget farligt radioaktivt affald, der har fået områdets bævere til at mutere til zombævere, der nu bider i kød frem for træ. Uventet dukker de 3 pigers fyrer også op, og under en badetur der skulle have været en ren nydelse, bliver de angrebet af de frygtelige bævere. Snart erfarer de, at når man bliver bidt, mutere man selv til en udød bæver, komplet med store tænder og en umættelig lyst til menneskekød. Inden længe bliver det en kamp for overlevelse, og hvad der skulle have været en hyggelig weekend, bliver i sandhed en udflugt med døden.

Zombeavers har gået sin sejrsgang verden over, og hvis man er vild med de 2 remakes af Pirahna filmene, vil man sikkert også kunne lide den sorte humor, der er i Zombeavers. Skuespillet er præcis så karikeret som det skal være i en film som denne, og de yndige skuespillere er ikke ked af at vise, hvad de har at byde på, under de i forvejen små badedragter.

De første 25 min. af filmen er ret blodfattige, men så tager tingene fart og snart sprøjter den røde kropsvæske i stride strømme. Effekterne er fine, og specielt sjovt er det, at man ikke har gjort det mindste for at skjule at bæverne er dukker. Dette giver en fin kitschet stemning, og lever fuldt ud op til filmens ånd. Til gengæld er sminken helt i top når de smukke unge mennesker muterer til bæverligende skabninger.

Det er dejligt at se en film hvor galskaben råder, og hvor man har fornemmelsen af, at de folk der står bag, har haft det sjovt med at lave den. Zombeavers vil med sikkerhed ikke falde i alles smag, og det anbefales da også på det kraftigste, at man har lagt den alvorlige mine på hylden inden filmen starter, og måske forkælet sig selv med nogle gode venner og et par håndbajere. Zombeavers er den perfekte film til en rigtig drengeaften.

Der er ikke noget ekstramateriale på denne DVD udgivelse.

Zombeavers bliver fint præsenteret i dens oprindelige format, og de muterede bævere kan høres i Engelsk Dolby Digital 5.1.

Det er muligt at se Zombeavers med Danske, Svenske, Norske, Finske og Engelske undertekster.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Universal Pictures.

Titel: Zombeavers.
Original Titel: Zombeavers.
Premieredato: 8. februar 2015
Instruktør: Jordan Rubin.
Skuespillere: Rachel Melvin, Cortney Palm, Lexi Atkins, Hutch Dano, Jake Weary, Peter Gilroy, Rex Linn.
Spilletid: 81 min.
Selskab: 2014
Genre: Gyser



banner
Overskrift Højre Block
The Woman In The...
Spiral: From the...
Blackbird
Wrath of Man
I Krig med Morfar
Da Hitler stjal ...
Chaos Walking
Promising Young ...
Den Anden Side
Minari



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...