Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billede

The Hunger Games...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Bare Sammen

29. april 2008 af Jesper Hintze Vildbrad

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Bare Sammen billede

Den underskønne Audrey Tautou, er impliceret i denne kærligheds affære, et umage par, der ved tilfældet bliver bofæller, men ingen af dem vil vedkende sig at der er tale om et kæreste forhold.

Et kærlighedsdrama kan vil dårligt tage sig bedre ud end med Paris som rammen, om denne historie, der hovedsageligt kredser om fire mennesker og udspiller sigover et års tid.
Camille (Audrey Tautou) arbejder og har lagt hele sin sjæl som rengøringskone eller overfladetekniker som hun selv ynder at kalde sig. Hun sygner dog langsomt hen. Boligen er meget trang, oppe på kvisten, der er både koldt og fugtigt.
I supermarkedet møder hun den forvirrede, nervøse m.m. Philibert (Laurent Stocker), som også bor i opgangen, og hun falder for hans kejtethed. Han inviteres til middag, og de bliver hurtigt de bedste bon kammerater, medens Camille måske vil mere, måske ikke, så er der meget ømhed tilstede, og ingen seksuelle tilnærmelser.
Anderledes forholder det sig med Franck (Guillaume Canet), kok og har lejet et værelse af Philibert. Når han ikke besøger sin skræntende mormor Paulette (Françoise Bertin) på hospitalet, har han kvindelige bekendtskaber på fransk visit, til lagen gymnastikkens færdigheder.
Medens Camille er den rolige og sympatiske type, er Guillaume den brovtende, irritable og hidsige modsætning. Deres hidtil korte møder har ikke bæret særlig frugt.
Så en dag er Camille sygnet ekstra hen, og er nærmest ved at kollapse. Philibert finder hende stærkt svækket i lejligheden, og bærer hende nedenunder. Her skal hun, i en af hans mange værelser, komme til kræfter.
Guillaume får først sine øjne op for Camilles skønhed, da hun en dag smider hans stereoanlæg ud af vinduet I irritation over hans højlydthed, og dagen efter fortyder og køber et nyt til ham.
Philibert, har som postkortsælger selv lige fundet sin kærlighed ved første postkort køb blik, så nu er kortene ikke mere så blandet for dette ulige par, som pludselig finder sammen, da Franck har brug for køkkenhjælp nytårsaften. Så er de bare sammen, men Camille´s kærlighed bliver allermest lagt på mormoren, der står på nippet til en plejehjemsplads. Men Franck og Camille har svært ved at definere deres følelser, både af stolthed, og frygt, så de er bare sammen indtil skæbnen vil det anderledes.

Instruktørens bagkatalog, vidner om stor erfarenhed i at skrue film til klassikere, som han gjorde det med “Jean De Florette”, Manon & Kilden”, “Uranus”, “Germinal” m.fl. Her er det en letbenet og temmelig banal kærlighedshistorie, hvor der også stilles spørgsmål til livskvalitet, og næstekærlighed, især overfor ældre familiemedlemmer.
Forventningerne er på ingen made indfriet, trods længre og længere ventetid på hans udspil, så er replikkerne, historien Ganske forudsigelig, og så hjælper Adrey Tautous trutmund og de store kønne øjne ingen steder (selvom også er Ganske bedårende i denne). Der er meget sød suppe, og uden tvivl er der et publikum til denne udgivelse, men eksempelvis Chocolat, som også er fyldt med de “farlige” kulhydrater, havde nerven, overraskelsen, og replikker med mere, at denne kunne fange opmærksomheden. “Bare Sammen” er baseret på Anna Gavaldas eftersigende humoristiske succesroman!

Intet ekstra materiale!

Filmen er venligst stillet til rådighed af: SF/Fox.

Titel: Bare Sammen
Original Titel: Ensemble c'est tout
Premieredato: 1. april 2008
Instruktør: Claude Berri
Skuespillere: Audrey Tautou, Guillaume Canet, Laurent Stocker, Françoise Bertin, Béatrice Michel
Spilletid: 93 min.
Selskab: Pathé!/2006
Genre: Romantik
Link: http://www.huntingandgathering.com.au/


banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...