Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Til Verdens Ende
Til Verdens Ende billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

DC's Legends of Tomorrow sæson 2

20. oktober 2017 af Teddy Tofte

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

DC's Legends of Tomorrow sæson 2 billede

En legendarisk forbedring fra første sæson.

Sidste år introducerede tv-kanalen CW deres tredje serie i det univers, som ”Arrow” startede, med ”Legends of Tomorrow”. Det er en serie, som har taget mange bipersoner fra både ”Arrow” og ”The Flash”, inklusiv Atomet, Kaptajn Kold, Heatwave, Sarah Lance og Firestorm, og bragt dem sammen i et team. Holdet er anført af kaptajn Rip Hunter (Arthur Darvill), sammen må denne gruppe af skurke og helte rejse gennem tiden og forsøge at rette op på unormalheder i de diverse tidslinjer, som truer universets eksistens. Gennem hele første sæson var rollebesætningen sjov at se på og følge med i, men serien havde meget svært ved at finde fodfæste, og endte derfor med at være en morsom, men til tider ujævn sæson 1.

Heldigvis er anden sæson af “Legends of Tomorrow” ikke kun et skridt i den rigtige retning på alle mulige måder, men serien er også hurtig blevet én af de bedre serier i ”Arrow”-universet. Hvad skaberne af serien gjorde, var at ruske godt og grundig op i det fundament, som første sæson havde fået fastlagt. Rip Hunter er borte, hvilket efterlader holdet splittet, selvom de langt hen ad vejen finder et formål uden ham. Holdet får også to nye medlemmer, som giver serien lidt ekstra liv.

Men det er ikke kun det, som gør anden sæson mere sjov at følge med i. Nej, det bedste ved denne sæson er, at holdet kæmper imod en gruppe af i den grad sjove, elskværdige skurke, og de er alle sammen karakterer, som vi kender fra de andre serier i universet. Malcolm Merlin, Damian Darhk og Reverse Flash slår sig sammen og bliver til The Legion of Doom, som ender med at blive en torn i siden på Legends-holdet. Du kan ikke lade være med at elske dem, hver gang the Legion er sammen på din skærm, simpelthen fordi deres tilstedeværelse er så underholdende. John Barrowman, Neal McDonough og Matt Letscher har en utrolig god kemi sammen, og du kan fornemme med det samme, at de morer sig gevaldigt ved at arbejde sammen. De kaster glimrende one-liners frem og tilbage og underminerer hver og enkel, så snart der er mulighed for det. The Legion giver serien glimrende skurke og et tiltrængt skud af adrenalin, som gør denne sæson af ”Legends of Tomorrow” stærk og mindeværdig.

Blu-Ray: udgivelsen af anden sæson er knivskarp. Alle sytten afsnit er med, lige så en håndfuld bonusmateriale. Men det er lidt underligt, at ikke alle afsnit af ”Invasion”-begivenheden er inkluderet i denne udgivelse. Hvert år går alle serierne i universet sammen og skaber et event, hvor afsnittene krydser hinanden på tværs af serierne. I år var det event, som hed ”Invasion”, hvor ”Arrow”, ”The Flash”, ”Supergirl” og ”Legends of Tomorrow” var inkluderet. Så hvis du ikke følger med i de andre serier, vil det afsnit, som ”Legends” bidrager med, føles meget unaturlig og ude af trit med resten af serien. Især hvis man tager i betragtning, at dette afsnit er det sidste i ”Invasion”-eventet. Det er en underlig beslutning, som ikke giver meget mening, og det er noget, som man burde tage op til eftertragtning i efterfølgende udgivelser.

Ekstramateriale: der er fire ekstramaterialer til stede, ikke meget, men det er nok til at give lidt indsigt i serien. De er: ”DC’s Legends of Tomorrow 2016 Comic-Con Panel”, ”Allied: The Invasion Complex”, ”Deleted Scenes” og ”Gag-Reel”.

Det bedste ud af de fire er helt klart panelet fra Comic-Con i 2016, hvor filmholdet viser lidt af den nye sæson og virker til at have det hyggeligt sammen oppe på scenen. De fraklippede scener, hvor skuespillerne griner og begår brølere, er også temmelig morsom at se, og det virker virkelig, som om skuespillerne har haft det skønt, mens de filmede anden sæson. Der er også en håndfuld af almindelige fraklippede scener, som er gode at se, hvis du ønsker lidt mere information ud af serien, men ellers er det ikke meget at råbe hurra for. Tre stjerner for dette ekstramateriale.

Anden sæson af “Legends of Tomorrow” er nok den bedste del af dette superhelteunivers, i hvert fald lige nu, og denne blu-ray udgivelse er en usleben diamant for fans af serien og dem, der ønsker at samle på fysiske materialer. Hvis vi fjerner mine betænkeligheder med ”Invasion”-begivenheden, og hvis du elsker tidsrejser på film, eller superhelte, så er den her sæson i den grad noget for dig.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Twentieth Century Fox Home Entertainment Warner Bros.

Titel: DC's Legends of Tomorrow sæson 2
Original Titel: DC's Legends of Tomorrow season 2
Premieredato: 14. september 2017
Instruktør: Dermott Downs
Skuespillere: Victor Garber, Neal Mcdonough, Wentworth Miller, Dominic Purcell, Nick Zano, Brandon Routh, Matt Letscher, Casper Crump, Falk Hentschel, Franz Drameh, Caity Lotz, Arthur Darvill, Amy Pemberton, Maisie Richardson-Sellers, Tala Ashe, Ciara Renée
Spilletid: 713 min.
Selskab: Twentieth Century Fox, CW, Warner Bros., 2017
Genre: Action , Adventure , Fantasi , Sci-Fibanner
Overskrift Højre Block
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en drengKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...