Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

De Satans Chefer 2

25. december 2014 af Adib Scott Schmidt

4 stjerner Skriv en kommentar

De Satans Chefer 2 billede

En af den slags film, der kun bliver sjovere jo flere man er.

Som kom den endelig. Filmen De Satans Chefer, der blev et overraskende hit i 2011, har til manges forbløffelse fået en efterfølger. Det er de færreste, som har råbt op og ønsket en efterfølger til historien om de tre tøffelhelte, der konspirerede i et forsøg på at slå deres chefer ihjel. Men ligeså uønsket filmen er, ligeså overraskende sjov er den faktisk.

Ikke helt den samme historie
I et forsøg på ikke bare at gentage den samme historie som etteren, har de tre gæve venner slået sig sammen og dannet deres eget firma. De har opfundet en ny maskine - The Shower Buddy – de håber vil revolutionere måden vi går i bad på. Efterspørgslen har dog udeblevet ind til nu. For det hele bliver bedre, da Bert Hanson, spillet af Christoph Waltz vælger at bestille en kæmpe ordre fra dem. Det hele kunne ikke være bedre - og det er det heller ikke særlig længe. For da Bert ender med at røvrende dem, vil de have ham ned med nakken og, da de allerede har forsøgt sig med mord går turen nu til, at kidnapning af hans søn.

Det er en meget ligetil historie, der egentlig er meget kompetent opbygget. Der er mere end bare et enkelt twist undervejs, og filmen er også meget god til at hentyde til ting, der kommer til at spille en rolle senere hen i historien.

For at give universet nyt energi har de castet Chris Pine som Bert Hansons Søn, som de kidnapper. Han er et gennemført røvhul på fuldstændig endimensional vis, og selvom han er sjov i begyndelsen, bliver han hurtigt mere irriterende, fordi han aldrig bliver mere en ekstremt selvoptaget og ikke meget mere. Tilbagevende til serien er Kevin Spacey, Jennifer Aniston og Jamie Foxx, der alle er mere eller mindre unødvendige for historien. De er alle meget underholdende, i de begrænsede scener, de optræder i. Deres flest af dem har dog ikke nogen betydningen for historien, og særligt Kevin Spacey kunne have været klippet ud af filmen, uden det ville have haft nogen egentlig virkning på fortællingen.

En morsom trio
Alt dette gør dog ikke særlig meget, fordi det er trioen bestående af Jason Bateman, Charlie Day og Jason Sudeikis, der virkelig bærer filmen. Det er i deres konstante mundhuggerier, absurde hverdagssamtaler og småskænderier og hvad som helst, at alle de største grin er at finde. De er faktisk så sjove sammen, at man til tider ville ønske, at plottet trådte lidt i baggrund, så man bare kan grine af dem i stedet.

De Satans Chefer 2 er en meget positivt overraskelse, fordi det er en efterfølger til en komedie, der faktisk er sjov. Historien følger ikke bare den samme skabelon, og fører med sine, måske lidt for mange krøller undervejs, en masse sjove situationer med sig. Det er dog for alvor i samspillet mellem trioen, at alle de sjove øjeblikke opstår. Jeg grinte i hvert fald en masse i løbet af filmen og kan helt sikkert godt anbefale den. Så hvis du vil have et godt grin, så tag dine venner med ind og se filmen. Du vil ikke fortryde det.

Titel: De Satans Chefer 2
Original Titel: Horrible Bosses 2
Premieredato: 25. december 2014
Instruktør: Sean Anders
Skuespillere: Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Jamie Foxx, Kevin Spacey, Chris Pine, Christoph Waltz
Spilletid: 108 min.
Selskab: New Line Cinema, Warner, 2014
Genre: Action , Adventure , Humor
Link: http://horriblebosses2.com/


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...