Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

De Tre Musketerer

13. oktober 2011 af Rasmus Legene

4 stjerner Skriv en kommentar

De Tre Musketerer billede

Luftskibe, flammekastere og Milady de Winter som action spion...Ikke helt De Tre Musketerer som man husker dem.

Man kan finde så mange gode kvaliteter i film. Nogle film har genialt skuespil, mennesker der overbeviser dig om at noget fiktionelt virkeligt er ved at ske. Så er der filmene, hvor manuskriptforfatteren tager dig på en overraskende rejse, dem hvor selve fortællingen er, hvad der holder dig tryllebundet.

Desværre leverer den nyeste fortolkning af Alexandre Dumas fortælling om de tre musketerer ingen af disse to elementer. Manuskriptet er noget smårodet vrøvl, som ikke giver meget mening for hverken karaktererne eller plottet. Skuespillet er alment dårligt mest grundet nogle helt frygtelige replikker. De skuespilsmæssige highlights var Milla Jovovich, Orlando Bloom og Freddie Fox, der alle gør et glimrende job til at overspille deres respektive roller så man næsten glemmer, hvad det er for noget vrøvl de skal sige.

Heldigvis er der et tredje element, der kan være vigtigt i film: visuelt spektakel. Og det har De Tre Musketerer utroligt meget af. Filmen har en scene, hvor et luftskib nødlander på taget af Notre Dame kirken, giver en vis forståelse for, hvad filmen består af. Filmen er farverig at se på, og kampscenerne er koreograferet til at udnytte skuespillerne og slowmotion ganske fænomenalt.

Naturligvis havde filmen været bedre hvis skuespillet havde været fantastisk, replikkerne geniale og plottet spændene hele vejen. Desværre kan den ikke levere på disse punkter, men at den stadig ikkeer spild ens tid, siger meget om det visuelle element i filmen. Filmen bliver vist i 3D og selv om det ikke er dårligt på nogen måde, så kunne man have håbet på noget mere spændende. Paul W. S. Andersons sidste film, Resident Evil: Afterlife (Nummer 4 for dem der har tal på det.) brugte 3D virkelig godt og den fik en til at føle, at man ikke bare havde briller på for syns skyld. Desværre levede De Tre Musketerer ikke op til denne standard og jeg tror, jeg vil påstå, at man ligeså godt bare kan se den i 2D.

Min største anke ved filmen er den samme som jeg finder i ældre udgaver af filmen: Aramis, Porthos og Arthos er alle potentielt spændene roller som fuldstændig drukner i fortællingen. D’artagnan, Buckingham, Milady og Rochefort stjæler helt billedet fra hvad der burde være tre helte.

I virkeligheden er det her en film, som jeg burde hade. Der er alt det galt som den moderne hollywood lider af. Til gengæld viser den også helt fantastisk hvorfor man bør overveje en tur i biografen fra tid til andet - der er simpelthen ingen sammenligning med det spektakel, man kan opleve.

Titel: De Tre Musketerer
Original Titel: The Three Musketeers
Premieredato: 13. oktober 2011
Instruktør: Paul W, S, Anderson
Skuespillere: Logan Lerman, Matthew Macfadyen, Ray Stevenson, Luke Evans, Christoph Waltz, Milla Jovovich, Orlando Bloom, Mads Mikkelsen
Spilletid: 102 min.
Selskab: Constantin Film Produktion, Summit Entertainment, 2011
Genre: Action
Link: http://www.threemusketeers-movie.com/
Logan Lerman, Luke Evans, Ray Stevenson, Matthew Macfadyen.
Logan Lerman, Luke Evans, Ray Stevenson, Matthew Macfadyen.
Christoph Waltz, Milla Jovovich
Christoph Waltz, Milla Jovovich
Mads Mikkelsen
Mads Mikkelsen


banner
Overskrift Højre Block
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall Guy
Paranoia (Blockb...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...