Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Fri Mand
Fri Mand billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Dinner With Friends

11. december 2007 af Jesper Hintze Vildbrad

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Dinner With Friends billede

Det umiddelbare perfekte par lider grusomt under at et andet vendepar, deres bedste venner, går fra hinanden efter tolv år. De er nærmest i chok, og må sætte spørgsmålstegn ved deres eget forhold.

Karen (Andie MacDowell) og Gabe (Dennis Quaid) er proffessionelle madskribeneter, og desuden fremragende kokke. Og lige vendhjemt fra en studietur i Toscana, er der parmiddag, men kun Beth (Toni Collette) møder op, da hendes mand Tom (Greg Kinnear) er på forretningsrejse i Washington.
Men Beth kan ikke holde på hemmeligheden ret længe, de skal skilles, Tom har fundet en anden, og grædende bryder hun sammen foran det perfekte par. Meget chokeret når nyheden dem, det par de selv smedede sammen for tolv år siden, med to børn. De er begge forargede på Tom.
Samme nat kommer Tom hjem til Beth, da han ikke nåede flyet, og bliver dybt frustreret da opdager at hun har bekendt sig til Gabe og Karen. Han tager straks derovre, og erfarer hurtigt Karens fjendtlighed overfor ham. Men Gabe vil noget tvungen høre hans historie.
Det næste stykke tid prøver de at genforene dem, og tale de skilsmisseramte par til fornuft. Det der styrer deres eget ægteskab, tryghed, og en stærkt fornuftbetonet samvittighed, er Beth og Tom ved at fralægge, og langsomt vokser parrene fra hinanden.

Efter den fabelagtige ”The Hurricane” med Denzel Washington fra 1999, vender instruktøren Norman Jewison tilbage med et mere let til bens drama, uden den store forløsende hovednøgle, mere en skitserende fortælling om det der rammer familier, når de har levet sammen i længere tid, at det ikke kan forventes at alt skal være som da man mødtes. Men at kærligheden og ømheden burde være en følgesvend, hvilket ikke er tilfældet for Tom, der føler et afsavn.
”Dinner With Friends” er forlægget fra et ganske populært teaterstykke, og fungere også udmærket på filmlærredet, men mangler en råkant, der er for meget pussenusset over den, måske også i tilstedeværelse af Andie MacDowell, der dog træder lidt udenfor sin sædvanlige karakter, med godkendt modspil af filmens bedste Dennis Quaid, samt den altid friske Greg Kinnear. Også Toni Collette yder en god præstation.
Der er mange film i denne genre, som har mere på hjertet og får gravet dybere. Men denne kan varmt anbefales for dem der gerne vil have de i små dosser.

Intet ekstra materiale til denne dvd udgivelse!

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Warner Home Video.

Titel: Dinner With Friends
Original Titel: Dinner With Friends
Premieredato: 30. oktober 2007
Instruktør: Norman Jewison
Skuespillere: Dennis Quaid, Andie MacDowell, Greg Kinnear, Toni Collette
Spilletid: 91 min.
Selskab: HBO Films/2001
Genre: Drama


banner
Overskrift Højre Block
Diary Of A Wimpy...
Ønsket
Maestro
Godzilla Minus One
Thanksgiving
Leo (Netflix)
Callas Paris 1958
Priscilla
Napoleon
Et Svært ÅrKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...