Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billede

Demon Slayer: To...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Eternals

12. februar 2022 af Jesper Poulsen

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Eternals billede

Fejlslagent forsøg på at holde Marvels efterhånden tvivlsomme produkter i live. Aktualitetsprincippet er på grænsen til det ulækre her, og fans af universet vil nok søge mod nærmeste hæk og stikke en finger i halsen...

Instruktør Chloé Zhao var på alles læber, da hun kunne lade sig hylde for ”Nomadland”, som snuppede 3 Oscars ved sidste uddeling. En hyldest for Eternals, som det her skal handle om, har hun ikke lige frem fået. Nærmere klask i bagdelshøjde. Berettiget eller forfejlet?

Det er i hvert fald ufortjent – i cirka 10 minutter. Orkestreringen omkring de 10 superhelte kaldet Eternals er fin, og det første møde med de monstrøse Deviants fungerer. Den stakkels fiskermand, som bliver spist, da en gruppe Deviants går til angreb, og beskyttelsen af sønnen, da Eternals dukker op til redning. Her er en række velkoreograferede kampe, hvor hver Eternal får lov til at vise sin kunnen. Jo, et kort øjeblik var jeg faktisk med på holdet. Men, men, men… Så stopper festen også her. Resten bliver en prætentiøs overreaktion ud i at forklare alle betydelige og ubetydelige kringelkroge at et univers, som Marvel vil gøre alt for at vi skal holde af.

Omdrejningspunktet er som nævnt disse Eternals. Udødelige og siden flere århundreder i kamp mod Deviants-skabningerne. Da den sidste Deviant havde trukket sit sidste åndedræt, så spredtes de 10 superhelte overalt på kloden. En dag i nutiden dukker en Deviant op ud af det blå, og det anslås naturligvis, at den ikke er alene. Det får Eternals til at samles igen, men en af dem, deres leder) dør faktisk (jeg fangede faktisk ikke lige, hvordan det kunne lade sig gøre, når de nu var udødelige) og det er nu op til gruppen at forme et fornyet sammenhold mod den nye/gamle fjende.

Jeg håber virkelig, at der sidder nogen derude, som kan fortælle mig hvorfor filmen skal vare et stykke over to timer? Hvorfor den skal lave alle de tidshop, kulturformidlinger og andre endeløse sidespring? Hvorfor Marvel overhovedet kan fremelske sådan en gang makværk, som en slags arvtager til Avengers: Endgame. Det kan ikke passe, at det efterhånden skal anses som et kvalitetsstempel, at bare fordi filmens længde er over to timer, så er der sikkert tale om et episk storværk. Det kan ikke passe, at en stor bankbog ligestilles med vilde effekter? Mon ikke det var bedre et bruge adskille millioner på at putte bare lidt substans ind i manuskriptet? Skuespillet er stift og intetsigende, selvom etablerede navne som Angelina Jolie og Salma Hayek deltager. Game Of Thrones-duo’en Richard Madden og Kit Harington kan heller ikke rigtig hamle op med fordums storhed. Altså kort fortalt, så er Eternals bare et ufatteligt kedeligt produkt, hvis du spørger mig.

Stakkels dem, for dem er der jo aldersmæssigt nogle af, som skal til at påbegynde deres Marvel-franchise. Hvis de starter med ”Eternals”, så stopper rejsen da allerede her. Simplificeret ”det gode mod det onde” i en langgaber af et udstrakt plateau, som desuden varer alt, alt for længe. Chloé Zhao, hvad har du dog forestillet dig? Find hurtigst muligt tilbage til historier med noget på hjerte og søg langt væk fra planløst bulder og brag. Det var bare det, tak!

Udgivelsen indeholder to featurettes "Immortalized" og "Walks Of Life" samt slettede scener, kommentarspor og fraklip.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Walt Disney Studios ©.

Titel: Eternals
Original Titel: Eternals
Premieredato: 27. januar 2022
Instruktør: Chloé Zhao
Skuespillere: Gemma Chan, Angelina Jolie, Richard Madden, Kit Harington, Salma Hayek, Bill Skarsgård, Kumail Nanjiani, Lia McHugh, Brian Tyree Henry, Lauren Ridloff, Barry Keoghan, Harish Patel, Patton Oswalt, Harry Styles, Alan Scott
Spilletid: 156 min.
Selskab: Marvel Studios, 2021
Genre: Action , Adventure


banner
Overskrift Højre Block
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...
Society Of The S...
Next goal winsKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...