Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Fejø Film Festival
Svend22
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Ferdinand

15. juni 2018 af Nikolaj Sonqvist

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Ferdinand billede

Blomstertyren stanger sig ind i publikums hjerter

Ferdinand er en animationsfilm, der er baseret på den klassiske børnebog ”The Story of Ferdinand” fra 1936 skrevet af den amerikanske forfatter Munro Leaf med illustrationer af Robert Lawson. Historien foregår i Spanien og handler om den store tyr Ferdinand, der, i modsætning til resten af sin art, har et kæmpe hjerte og elsker at snuse til de velduftende blomster på engen fremfor at stange de andre tyre. Selvom Ferdinand med tiden bliver en af de største og stærkeste tyre på egnen, så er han blid som lam.

Men en dag bliver han på en markedsplads stukket af en bi og derfor på fejlagtigt vis anses som værende en stor farlig tyr. Han bliver taget med at en gruppe mænd, som ser et kæmpe potentiale i ham til tyrefægtning i Madrid. Det er selvfølgelig det sidste blomstertyren har lyst til, så han samler en umage flok dyr til at hjælpe ham hjem igen til sine grønne blomsterenge.

Filmen er blandt andet produceret af Blue Sky Studios, som blandt andet står bag Ice-Age-filmene og Rio-filmene. Jeg har det med Ferdinand på samme måde som med de andre Blue Sky Studios-film: de er underholdende, har en god portion humor, men mangler altid lige det sidste for at komme helt op på niveau med de største.

Min søn på 3 år slugte Ferdinand råt og det er også ham, som er hovedpublikummet. Filmen har masser af charme, humor og fjollede dyr, som rammer lige ind hos de små. Den har både en nutidig kant og masser af den gamle fortælling. Og selvom moralen ikke er til at tage fejl: man ikke skal skue tyren på hårene, så er det hele pakket i en flot og velproduceret animationsfilm.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Fox-Paramount

Titel: Ferdinand
Original Titel: Ferdinand
Premieredato: 8. maj 2018
Instruktør: Carlos Saldanha
Skuespillere: Jeremy Sisto, Bobby Cannavale, Carlos Saldanha, Raúl Esparza, Jack Gore, Jet Jurgensmeyer, Nile Diaz, Colin H, Murphy
Spilletid: 108 min.
Selskab: Fox-Paramount, 2017
Genre: Tegne- og animationsfilm


banner
Overskrift Højre Block
Triangle of Sadness
Ticket to Paradise
Pinocchio (Disney+)
Chiaras Valg
Europa
Kærlighed For Vo...
Anatolian Leopard
Udvandrerne
Farvel hr. Haffmann
BeskytterenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...