Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Hundeliv

15. juni 2016 af Nikolaj Sonqvist Skriv en kommentar

Hundeliv billede

Den eneste danske spillefilm over sommeren.

Spillefilmen HUNDELIV får premiere torsdag d. 16. juni 2016. Filmen er skrevet og instrueret af debutanten René Frelle Petersen og produceret af det nystartede produktionsselskab 88miles.

HUNDELIV har trodset de eksisterende nationale og regionale støtte ordninger på Fyn og nord/midt Jylland for at sætte mere fokus på Sydjylland i dansk film. Dette udmøntede sig i en enorm lokal støtte under optagelserne fra personer, lokale virksomheder og til dels også kommunerne. Selvom filmen er en lavbudget spillefilm har UIP, en verdensomspændende sammenomslutning af amerikanske distributører, valgt at distribuere filmen ud i 55 biografer landet over.

HUNDELIV fik verdenspremiere i slutningen af maj på Seattle international film festival i USA, hvor instruktøren var nomineret til bedste instruktør. Seattle film festival er en af Nordamerikas største festivaler målt i publikum, hvor omkring 150.000 mennesker årligt besøger den. HUNDELIV blev taget utrolig godt imod af både publikum og anmeldere derovre, og der blev adspurgt om mulig amerikansk distribution.

Jeg har været så heldig at være en del af HUNDELIV, da jeg har arbejdet som producerassistent og presseansvarlig på filmen. Og jeg kan sige, at bag facaden er der er hold af mange frivillige og engagerede kræfter, som i flere år har kæmpet for at få filmen til at nå så langt, som den er kommet. Det er bestemt ikke alle film, der er lavet udenfor systemet, der får muligheden for at komme i de danske biografer.

HUNDELIV er den eneste danske film, som får premiere sommeren over.


Link: http://www.88miles.dk/


banner
Overskrift Højre Block
Dungeons & Drago...
The Northman (Sk...
The Expendables 4
Dumb Money
Retribution
Mordet i Venedig
After Everything
Ehrengard - Forf...
Harold Frys Usan...
Den Blå KaftanKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...