Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Disney+ Streamin...
70Mm-Film Samler...
Missionen, Der Æ...
Se Den Tony Awar...
Busters Verden A...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Antebellum
Antebellum billede

Druk
Far Til Fire & V...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Hundeliv

15. juni 2016 af Nikolaj Sonqvist Skriv en kommentar

Hundeliv billede

Den eneste danske spillefilm over sommeren.

Spillefilmen HUNDELIV får premiere torsdag d. 16. juni 2016. Filmen er skrevet og instrueret af debutanten René Frelle Petersen og produceret af det nystartede produktionsselskab 88miles.

HUNDELIV har trodset de eksisterende nationale og regionale støtte ordninger på Fyn og nord/midt Jylland for at sætte mere fokus på Sydjylland i dansk film. Dette udmøntede sig i en enorm lokal støtte under optagelserne fra personer, lokale virksomheder og til dels også kommunerne. Selvom filmen er en lavbudget spillefilm har UIP, en verdensomspændende sammenomslutning af amerikanske distributører, valgt at distribuere filmen ud i 55 biografer landet over.

HUNDELIV fik verdenspremiere i slutningen af maj på Seattle international film festival i USA, hvor instruktøren var nomineret til bedste instruktør. Seattle film festival er en af Nordamerikas største festivaler målt i publikum, hvor omkring 150.000 mennesker årligt besøger den. HUNDELIV blev taget utrolig godt imod af både publikum og anmeldere derovre, og der blev adspurgt om mulig amerikansk distribution.

Jeg har været så heldig at være en del af HUNDELIV, da jeg har arbejdet som producerassistent og presseansvarlig på filmen. Og jeg kan sige, at bag facaden er der er hold af mange frivillige og engagerede kræfter, som i flere år har kæmpet for at få filmen til at nå så langt, som den er kommet. Det er bestemt ikke alle film, der er lavet udenfor systemet, der får muligheden for at komme i de danske biografer.

HUNDELIV er den eneste danske film, som får premiere sommeren over.


Link: http://www.88miles.dk/


banner
Overskrift Højre Block
Officer og Spion
Fantasy Island
TIL SAMA
The Personal His...
Fremad
Rejsen til Utopia
Systembryder
Emma.
La Belle Époque
The HuntKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...