Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022
Cph:Dox 2022
Robertprisen 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Streaming anmeldelse

Ice Age - The Adventures Of Buck Wild (Disney+)

19. marts 2022 af Jesper Poulsen

2 stjerner Skriv en kommentar

Ice Age - The Adventures Of Buck Wild (Disney+) billede

En haltende omgang Ice Age, som ikke lever op til fordums styrke. Resultatet er et mat og ligegyldigt sjette kapitel.

Så er den her. Den sjette Ice Age-film i anledning af 20-års jubilæet for den første. Og faktisk bliver den ikke den sidste, hvis man skal tro rygtemøllen. En syvende Ice Age-film er på tegnebrættet. Det kan man i princippet godt forstå, for franchisen har været aldeles succesfuld. Ikke desto mindre er det nødvendigt her i sjette omgang at lave en form for sidespring. De to lodne typer Crash og Eddie er blevet budbringere af historien, som giver et gensyn med Buck Wild. Ice Ages svar på Merry og Pippin flytter hjemmefra, men ukloge som de er, så ender de lige i dinosaurterritorium og er de oplagte snacks for kødæderne. Den militante Buck Wild må agere redningsmand, og dermed har du omdrejningspunktet for de næste fem kvarters løjer.

Man forstår såmænd nok den drejning, der skal til for at holde fokus på Ice Age-miljøet. Dog er det lige skævt nok at flytte så meget fokus over på Buck Wild, som kun kommer til at virke velplaceret som sikkerhedsplanken for de to tosser. Det virker faktisk lidt uengageret og kalkuleret. Får vi grin? Får vi spænding? Får vi en vedkommende videreførsel af universet? Tre gange rungende nej. Det virker lidt omstændeligt det hele. Idéen udvaskes og produktet flyder ud med badevandet. Animationen er fin som vanligt, men identifikationen er lig nul. Ikke engang en halv time inde i historien giver det mening. Ice Age – The Adventures Of Buck Wild formår ikke at bidrage med en sidehistorie, som kan retfærdiggøres. Hvor er det, som vi skal heppe på, gemt hen?

Manny, Ellie, Sid og Diego gør, hvad de kan for at bringe Crash og Eddie hjem i sikkerhed. Historien forløber dermed i to lag, men ingen af dem giver minder om Ice Ages storhedstid. Det bliver lidt påklistret og ligegyldigt, og progressionen lader meget tilbage at ønske. Den centrale kamp om herredømmet for The Lost World er for simplificeret og i sidste ende kedsommeligt. Det frygter jeg nu ikke, at ungdommen synes. Mon ikke de er godt tilfredse med et gensyn med deres helte? Det vil jeg tro. Man er bare nødt til at være ærligt, for Ice Age er i hvert fald på retræte, hvis dette er niveauet for 2022. I bedste fald fyld, sådan at vi ikke skal glemme istidens væsner og den succes, de skabte lige efter årtusindeskiftet.

Her mangler hjerte og sjæl. Ice Age – The Adventures Of Buck Wild er en overeskaleret tegnefilm uden ståsted. Det bliver simpelthen for meget fløde og for lidt sovs. En udvaskning af det vi kendte, og en fjernelse af de figurer, som vi troede, at vi kendte så godt. Jeg kan ikke svinge mig op på mere end 2 stjerner. Beklageligvis, men den sjette film er også den ringeste.

Titel: Ice Age - The Adventures Of Buck Wild (Disney+)
Original Titel: Ice Age - The Adventures Of Buck Wild
Premieredato: 21. marts 2022
Instruktør: John C Donkin
Skuespillere: Simon Pegg, Vincent Tong, Sean Kenin, Skyler Stone, Dominique Jennings, Jake Green, Justine Machado, Aaron Harris, Utkarsh Ambudkar
Spilletid: 81 min.
Selskab: Walt Disney Pictures, 20th Century Studios, 2022
Genre: Adventure , Tegne- og animationsfilm
Streaming service: www.disneyplus.com
banner
Overskrift Højre Block
Elvis
Costa Brava, Lib...
The Black Phone
Playground
Obi-Wan Kenobi (...
Lightyear
Verdens Værste M...
The Hole in the ...
Men
Esthers OrkesterKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...