Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

For Evigt
For Evigt billede

Hammarskjöld
Civil War


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Jurassic World - Fallen Kingdom

27. november 2018 af Nikolaj Sonqvist

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Jurassic World - Fallen Kingdom billede

Jurassic World - Fallen Kingdom

Tre år efter dinosaurparken Jurassic World måtte lukke ned efter at være blevet ødelagt af undslupne dinosaurer, lever de selvsamme dinosaurer i bedste velgående på øen Isla Nublar. Men et forestående vulkanudbrud truer nu deres eksistens og vil udslette alt levende på den frodige ø. Derfor bliver Claire (Bryce Dallas Howard), der styrer en dyrerettighedsorganisation og dyreadfærdseksperten Owen (Chris Pratt) sendt tilbage til øen for at redde så mange at dinosaurerne som muligt. Men redningsaktionen viser sig at have mere mellem linjerne end blot at redde Owens elskede raptor Blue, som han har opdrættet fra spæd. Menneskets grådighed sætter nemlig endnu engang dagsorden i den virkelige verden.

Vi er i gang med den anden trilogi i Jurassic-serien.
Den første trilogi, Jurassic Park-trilogien, bestod af Jurassic Park (1993), The Lost World: Jurassic Park (1997) og Jurassic Park III (2001), og den anden, Jurassic World trilogien, består af Jurassic World (2015), Jurassic World: Fallen Kingdom (2018) og en kommende unavngivet tredje film i 2021. Der er forfatteren Michael Crichton som oprindeligt stod bag forlæggene Jurassic Park og senere The Lost World, men han har ikke noget med den anden trilogi.

Det har manuskriptforfatteren og instruktøren Colin Trevorrow derimod, da han er manden bag manuskripterne til Jurassic World trilogien, samt instruktionen af Jurassic World og den kommende Jurassic World 3. Filmen forsøger at give noget nyt til franchisen ved at den rykker dinosaurerne væk fra øerne og den forsøger at påføre en mere apokalyptisk stemning.

Men overordnet set er filmen ikke særligt godt skrevet eller eksekveret. Den mangler både Michael Crichton og Steven Spielberg. Man tager sig til hovedet alle de utallige gange at vores kære hovedpersoner løber fra dinosaurer, der er 20 gange større end dem. Eller løber fra et vulkanudbrud, hvor vulkansk lava æder alt og alle.

Det er altså action-sekvenserne, der skulle have været neglebidende eller nervepirrende, men som falder helt jorden næsten hver eneste gang. Det er rigtig ærgerligt, når man tænker på hvad franchisen ellers har budt på tidligere og hvad en adventurefilm ellers skal kunne.
Jurassic World - Fallen Kingdom</> ligger som nævnt op til endnu en film i Jurassic-serien, og måske med dinosaurernes indtræden på landjorden er der lagt op til masser af ragnarok i den forløbeligt sidste installation i serien.

Vi må bare håbe det så bliver bedre.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:

Universal Pictures.


Titel: Jurassic World - Fallen Kingdom
Original Titel: Jurassic World - Fallen Kingdom
Premieredato: 25. oktober 2018
Instruktør: J.a, Bayona
Skuespillere: Geraldine Chaplin, Jeff Goldblum, Peter Jason, Ted Levine, Rafe Spall, Bryce Dallas Howard, Toby Jones, James Cromwell, Chris Pratt, Bd Wong, Robert Emms, Justice Smith, Daniella Pineda, Isabella Sermon, Kevin Layne, John Schwab
Spilletid: 128 min.
Selskab: Universal Pictures, Amblin Entertainment, Legendary Pictures, 2018
Genre: Adventure , Drama
Link: http://www.jurassicworld.com/?redirect=off


banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & HejrenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...