Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Oscar-Arrangemen...
Oscar 2020
Robert-Prisen 2020
Oscars® Nomineri...
Bodilprisen 2020...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Joker
Joker billede

Downton Abbey
Ad Astra
Mugge & Vejfesten
The Gentlemen
Bombshell - Opgø...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Kill Bill - Volume 2

23. april 2004 af Maj Ibsen

6 stjerner Skriv en kommentar

Kill Bill - Volume 2 billede

Med Kill Bill vol. 2 sætter Tarantino et flot punktum for Kill Bill filmene.

Kill Bill vol. 1 var fyldt med blod og godt sammensatte kampscener, som viste Tarantinos sans for at skabe et visuelt mesterværk. I Kill Bill vol. 2 lægges der mere vægt på at fortælle en historie og dette gøres med dialoger på ægte Tarantino manér.

Hvor Kill Bill vol. 1 kun gik ud på Black Mambas hævn mod de mennesker, som dræbte hendes bryllupsgæster, stikker Kill Bill vol. 2 dybere og forklarer hele årsagen til hendes hævnaktion. Kill Bill vol. 2 er meget Western inspireret og ligger ikke nær så stor vægt på Samurai-genren som vi så det i vol. 1.

Efter at have dræbt O-ren Ishii og Vivica A. Fox, går turen videre til Bills bror Budd og derefter står Elle Driver for skud, inden Black Mamba når til det endelige opgør med Bill. filmen starter med en film-noir scene, hvor Black Mamba kører i sin bil på vej mod Bill. Derefter ser vi hvad der skete inden Bill og DiVAS dræbte hele bryllupsselskabet.

Efter flashbacket drager hun mod Budd, som er det næste offer på listen. Undervejs gennembankes hun, bliver levende begravet m.m. Så hævnen er ikke ligetil for Black Mamba, hvilket kun gør det hele mere spændende.

Kill Bill vol. 2 er næsten ryddet for blod når man sammenligner den med 1’eren som bød på noget af et blodbad. Dette gør filmen mere realistisk end den første og trækker hele stemningen ned på et lidt mere seriøst plan. Dog er der stadig ironiske kommentarer, som man ofte ikke vil forbinde med de scener som de bliver sagt i.

Filmen minder meget om et puslespil hvor brikkerne er sat sammen på en ny måde. Hos Tarantino behøver der ikke være en kronologisk handling, citater de rigtige steder og heller ikke musikken behøver at være lige den man regnede med. Han forstår at skabe en helt anden stemning end hvad man normalt ville forvente, og det gør at der hele tiden er nye overraskelser.

Hvis man går i biografen for at se en film i samme stil som Kill Bill vol. 1, så skal man ikke tage ind at se 2’eren. Den skal ses med nye og nysgerrige øjne, som vil se hvad Tarantino nu har fundet på.

Titel: Kill Bill - volume 2
Original Titel: Kill Bill - volume 2
Premieredato: 23. april 2004
Instruktør: Quintin Tarantino
Skuespillere: Uma Thurman, Daryl Hanna, David Carradine, Michael Madsen, Gordon Liu
Spilletid: 133 min.
Selskab: Miramax
Genre: Action

banner
Overskrift Højre Block
The Gentlemen
The Invisible Man
Bombshell - Opgø...
BARN
Joker
The Call of the ...
En Helt Almindel...
Three Identical ...
Running With The...
Frækkere End Pol...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...