Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Civil War
Civil War billede

For Evigt
Hammarskjöld


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Kung Fu Panda 3

23. august 2016 af Nikolaj Sonqvist

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Kung Fu Panda 3 billede

Pandas don’t walk – we roll!

En to mange pandaer
Dragekrigeren og pandaen Po lever igen et ubekymret liv i Fredens dal med sine venner, kung-fu-krigerne Trane, Hugorm, Knæler, Abe og Tiger, som sammen beskytter byen fra udefrakommende med deres heftige kung-fu. Men pludseligt ud af det blå dukker Pos rigtige far, Li Shan, op og gensynsglæden er stor, på nær hos Pos adoptivfar, gåsen hr. Ping.

Samtidigt genopstår den onde yakokse Kai fra åndernes rige og han fortsætter sin mission med at stjæle besejrede kung fu mestres evner (qi) og forvandle dem til jade-amuletter. Det er en mission, som Kai 100 år tidligere var blevet stoppet i at fuldføre af den tidligere Master Oogway.

Den nuværende Master Shifu vælger at lade sig pensionere og overlader trygt(!) sine læremestergerninger til Po. Så nu er op til at pandaen at træne og undervise de andre kung-fu dyr. Men da rygtet om Kais genopståen kommer til byen bliver de alle hurtige klar over, at kun en sand mester i ”chi”, kan besejre ham. ”Chi” er den energi, der strømmer fra alt levende. Så det er jo heldigt, at Pos far Li Shan kommer fra en hemmelig panda-landsby, hvor han let kan lære Po den ædle kunst om ”Chi”.

En to mange pandaer
I det hemmelige panda-paradis møder Po et utal af elskelige pandaer og lærer, hvad det vil sige at være en rigtig panda. Po lærer hvordan man sover over sig, og at han aldrig har spist op til sit fulde potentiale. Den skjulte pandaby i bjergene er overraskende fuld af mange fjollede pandaen, som selv Po ikke kan matche i fjollerier og skarnsstreger.

En af de mere succesfulde animations-franchises i verden vender tilbage med endnu et komedie-adventure i DreamWorks serien om Kung Fu Panda. Pos eventyr begyndte i Kung Fu Panda (2008), hvor han indfriede sin skæbne og blev Dragekrigeren, mens filmen indspillede over 633 millioner dollars på verdensplan. I Kung Fu Panda 2 (2011) afdækkede Po nogle hemmeligheder om hans mystiske oprindelse og frigjorde en større styrke, og filmen indspillede endnu mere end den første.

En to mange pandaer
Kung Fu Panda 3 bringer os tilbage til det løjerlige eventyr fra den første film og minder os om, hvorfor publikum verden over forelskede sig i Po. Der er stadig episoder og kække replikker, men handlingen er dog umiskendelig den samme: Po skal trods sit korporlige udfordret kropsbygning og til tider uransaglige tankegang op i mod den umulige opgave at besejre en uovervindelig fjende.

Det vanskelige ved Kung Fu Panda efterfølgerne er, at den første ligesom introducerede den kække og skæve skabning af en Panda, som skal lære det umulige: kung-Fu (eller i det hele taget først og fremmest at bevæge sig og spise færre dumplings). Det var det komiske i, at et dovent og fedladent dyr skulle gøre noget, den bestemt ikke var egnet til at gøre. Og så var det overraskelse i, at Po netop kunne fuldføre det.

Disse elementer er væk i efterfølgerne og i stedet er vi vidne til mere mondæn underholdning og til tider repetition af den første films plot. Kung Fu Panda 3 har masser af humor og lune, men hverken overrasker eller fornyer.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Fox-Paramount

Titel: Kung Fu Panda 3
Original Titel: Kung Fu Panda 3
Premieredato: 21. juli 2016
Instruktør: Jennifer Yuh Nelson, Alessandro Carloni
Skuespillere: Rune Klan/Jack Black, Morten Staugaard/Bryan Cranston, Lars Thiesgaard/Dustin Hoffman, Trine Appel/Angelina Jolie Pitt, Torbjørn Hummel/J.K, Simmons, Søren Hauch-Fausbøll/Jackie Chan, Jesper Pedersen/Seth Rogen, Puk Scharbau/Lucy Liu
Spilletid: 96 min.
Selskab: Fox-Paramount, 2016
Genre: Humor , Tegne- og animationsfilm
Link: http://www.dreamworks.com/kungfupanda/


banner
Overskrift Højre Block
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...