Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billede

The Hunger Games...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Magtens Rus

27. april 2007 af Jesper Hintze Vildbrad

3 stjerner Skriv en kommentar

Magtens Rus billede

Landets øverste dommer efterforsker kommunalt underslæb, samtidig vokser hendes beføjelser, jo flere lag hun trænger igennem. Men midt i magtens rus truer hendes eget privatliv med kollaps.

Dommeren Jeanne Charmant (Isabelle Huppert) har fået denne tvivlsomme ære, at skulle undersøge og udrede en, eget kompleks sag, omkring offentlige midler der styrer mod en direktør for en magtfuld industriel koncern.
Jeanne er effektiv, og møder hurtigt modstand fra kommunens lakajer, der vil forfremme hende, således at de vil placere hende i same rum som en anden ambitiøs kvindelig dommer Erika (Maryline Canto), med håbet om dette udspil at de vil æde hinanden, så sagen imellemtiden kan sløres.
Tværtimod opstår et nyt samarbejde, og det hele oprulles, anklagepunkterne vokser stødt. Men denne erhvervede magt for Charmant trækker mod kollisionkurs, hendes parforhold er i dyb krise, og personligt er alt dette også ved at forandre hendes sind.

Den mesterlige instruktør Claude Chabrol, har igen ladet sin kærlighed og fascinationspunkt på Isabelle Huppert, der har spillet med i nu 7 af hans film. Igen er hun stærkt betagende, og fuldføre med iskold og dejlig feminitet i behold, karakteren. En stor nydelse, som det nu er syd på, hvor kvinder kan i “mandejobs” bevare deres kvindelige udstråling.
Men det er en comme ci, comme ça komedie/drama, der ikke rigtig finder sit ben, og gentagelserne kører for meget i ring. “Magtens Rus” må betragtes som hans ringeste udspil til dato. Se hellere “Slagteren”, “The Beast Must Die” m.fl.

Chabrol følte en nødvendighed for at lave denne film, omkring korruptions skandaler, Frankrig har kun produceret ganske omkring dette emne. Og at give en kvinde, med umiddelbart skrøbelighed, som Isabelle også besidder, denne opgave, at finde ulvene i alenlange sagsmapper, med denne nærmest nydelse, og tilbageholdt lystbetonet begær over at grave dem frem, var et af filmens akser.
“Magtens Rus” har sine ganske gode øjeblikke, men efterlader sit publikum noget tomhændet efter de 110 minutter..

Titel: Magtens Rus
Original Titel: L´ivresse de Pouvoir
Premieredato: 27. april 2007
Instruktør: Claude Chabrol
Skuespillere: Isabelle Huppert, François Berleand, Patrick Bruel, Robin Renucci, Maryline Canto, Thomas Chabrol, Roger Dumas
Spilletid: 110 min.
Selskab: Ajoz Films/Integral Films/2006
Genre: Humor
Link: http://www.livreseedupouvoir.com
En fregnet istap med sin mand, der savner hendes nærvær.
En fregnet istap med sin mand, der savner hendes nærvær.


banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...