Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Matrix Revolution

5. november 2003 af Maj Ibsen

4 stjerner Skriv en kommentar

Matrix Revolution billede

Matrix Revolutions sætter de fleste ting i et mere forståeligt perspektiv og byder på en spændende kamp mellem menneskene fra Zion og maskinerne.

I 1999 stiftede vi for første gang bekendtskab med Wachowski-brødrernes skræmmende afbildning af et univers, hvor menneskene er ved at blive overtaget af maskiner. Et univers hvor man stiller sig selv en masse spørgsmål for at få svar på hvordan verdenen hænger sammen. Disse spørgsmål har selvfølgelig også et svar, som Oraklet så smukt siger i filmen ’Everything that has a biginning has an end’.

Matrix Revolutions starter brat med, at Neo er blevet fanget mellem to verdener, Matrix og Maskinernes verden, i 'ingenmandsland'. Her er han endt efter han i slutningen af Matrix Reloaded blev drænet for kræfter. Han har visse problemer med at komme derfra igen, men han får hjælp af både Trinity og Morpheus. Hvis ikke man tidligere har stiftet bekendtskab med The Matrix og Matrix Reloaded har man ingen chance for at følge med i Matrix Revolution. Filmen starter nemlig lige på og hårdt uden at opsummere slutningen fra Matrix Reloaded, hvilket skaber en vis forvirring.

Befolkningen i Zion venter på, at maskinerne skal trænge igennem murene og starte en kamp imod de sidste frie mennesker. Befolkningen gør alt for at forberede sig på det store slag, men de frygter alle nederlaget. Udover maskinerne har menneskerne også en anden stor trussel, nemlig Smith, som er blevet langt mere magtfuld end i detidligere film. Det er lykkedes ham at løsrive sig maskinernes kontrol og er nu også en trussel for deres verden. Gennem Bane, en af Zions beboere som han har kidnappet, prøver han at dræbe Neo og Trinity, dette lykkedes imidlertid ikke.

Neo opsøger Oraklet for at få et sidste råd med på vejen, som måske kan hjælpe ham til at forstå sig på sine kræfter. Neo og Trinity drager imod Maskinernes verden, hvilket er længere end noget menneske nogensinde har været. Neo virker dog meget sikker i sin sag på trods af, at alle andre tvivler på om det han gør nu også er det rigtige. Morpheus og Niobes flyver ud på en farefuld rejse for, at komme Zions beboere til hjælps inden det er for sent. Udover det er der lagt op til et stort opgør mellem Smith og Neo. Dette slag har en afgørende rolle for menneskenes overlevelse.

Hvis man skal sætte sin finger på noget i forbindelse med handlingen må det være, at den er virkelig lang tid om at komme ordentlig i gang. Udover det kunne der godt have været gjort mere ud af at kampscenerne ikke behøvede at være så computerprægede, det kan i længden blive lidt for meget efter Matrix Reloaded.

Matrix Revolution bidrager med en masse underholdning og giver Matrix trilogien en værdig slutning.

Titel: Matrix Revolution
Original Titel: Matrix Revolution
Premieredato: 5. november 2003
Instruktør: Larry, Andy Wachowski
Skuespillere: Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Laurence Fishburne, Hugo Weaving
Spilletid: 130 min.
Selskab: Sandrew Metronome
Genre: Sci-Fi
Link: http://whatisthematrix.warnerbros.com/
Neo fanget i 'ingenmandsland'.
Neo fanget i 'ingenmandsland'.
Den store kamp mellem Neo og Smith
Den store kamp mellem Neo og Smith
Morpheus og Niobes på vej til Zion
Morpheus og Niobes på vej til Zion


banner
Overskrift Højre Block
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskedeKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...